Vedenie Slovana zmenilo dejisko prípravného zápasu, duel so Sigmou Olomouc uvidia iba verní diváci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovan Bratislava
Futbalisti ŠK Slovan Bratislava Foto: archívne, SITA/Braňo Bibel

BRATISLAVA 29. decembra (WebNoviny.sk) – Vedenie fortunaligového klubu ŠK Slovan Bratislava sa rozhodlo zmeniť dejisko prvého prípravného zápasu v roku 2019 proti českej Sigme Olomouc. ‚Belasí‘ ho odohrajú v stredu 16. januára o 17:00 na novom Tehelnom poli.

Tento zápas bude určený výhradne len pre držiteľov permanentných vstupeniek. Verní fanúšikovia Slovana tak ako prví uvidia nový štadión a budú si tam môcť pozrieť svojich obľúbencov v akcii proti českému účastníkovi európskych pohárov.

„Som nesmierne rád, že spustenie predaja permanentiek vyvolalo veľký záujem. V súčasnosti sme predali takmer dvetisíc permanentiek, pričom od nového roka spúšťame rozsiahlu kampaň v Bratislave i okolí, aby sme tak prilákali aj širokú verejnosť či ľudí, ktorí na Slovane už dlhšie neboli. Našich verných fanúšikov si vážime, a preto sme im pripravili tento jedinečný vianočný darček. Permanentkári ako prví uvidia Slovan v akcii na Tehelnom poli a už v januári budú môcť zažiť atmosféru nového štadióna. Verím, že našich verných priaznivcov tento darček poteší a v čo najväčšom počte zavítajú na nový štadión. Teším sa, že ideme domov a práve nadšenie fanúšikov je pre nás všetkých v klube veľkým záväzkom a zároveň motiváciou,“ vyhlásil viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml., ktorého citovala oficiálna stránka klubu.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ivan KmotríkIvan Kmotrík ml.
Firmy a inštitúcie ŠK Slovan Bratislava