Po Bakošovi, Jirkovi, Greššákovi a Tóthovi opúšťa FC Spartak Trnava ďalší hráč

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Ali Ghorbani
Ali Ghorbani v drese FC Spartak Trnava (vľavo). Foto: archívne, SITA/Ivan Kopčáni.

TRNAVA 3. januára (WebNoviny.sk) – Iránsky futbalový útočník Ali Ghorbani sa po štvormesačnej anabáze v tíme slovenského majstra FC Spartak Trnava vracia do vlasti. Referuje o tom oficiálny web „andelov“.

Dvadsaťosemročný zakončovateľ prišiel na Slovensko v závere letného prestupového obdobia. Vo Fortuna lige nastúpil v deviatich zápasoch s bilanciou 2+1.

V skupinovej fáze Európskej ligy odohral za Spartak päť zápasov a pripísal si na konto presný zásah do siete chorvátskeho Dinama Záhreb. V Iráne si bude obliekať dres 5-násobného majstra krajiny Sepahan SC.

„Na čas strávený v Spartaku budem spomínať pozitívne. Ďakujem ľuďom v klube, spoluhráčom a fanúšikom za prijatie i pomoc pri adaptácii. Nebolo jednoduché prejsť z Iránu do Európy. Napriek tomu sme dosiahli niekoľko pekných úspechov. Teším sa, že som si mohol vyskúšať Európsku ligu. Teraz ma čaká doma nová výzva,“ poznamenal Ghorbani pre oficiálny web trnavského klubu.

Po Marekovi Bakošovi, Erikovi Jirkovi, Lukášovi Greššákovi a Martinovi Tóthovi je piatym hráčom, ktorý na jar nebude pokračovať v tíme Spartaka.

 

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie FC Spartak Trnava