Foto: Polícia objasňuje krádež zubných kefiek a ústnych vôd, hľadá osoby z kamerových záznamov

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
POLÍCIA: Pomoc pri zistení totožnosti
Na dentálnu hygienu sa zamerali zlodeji, ktorí kradli v predajni na Švábskej ulici v Prešove. Odniesli si 49 zubných kefiek rôznych značiek, niektoré aj v balení so zubnými pastami a osem ústnych vôd. Škody vyčíslili na takmer 280 eur. V súvislosti s objasňovaním tohto činu hľadá polícia osoby z kamerových záznamov, ktoré by mohli pomôcť pri objasnení tohto činu. Bratislava, 31. január 2019. Foto: SITA/KR PZ Prešov

BRATISLAVA/PREŠOV 31. januára (WebNoviny.sk) – Na dentálnu hygienu sa zamerali zlodeji, ktorí kradli v predajni na Švábskej ulici v Prešove.

Odniesli si 49 zubných kefiek rôznych značiek, niektoré aj v balení so zubnými pastami a osem ústnych vôd. Škody vyčíslili na takmer 280 eur.

Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, v súvislosti s objasňovaním tohto činu hľadá polícia osoby z kamerových záznamov, ktoré by mohli pomôcť pri objasnení tohto činu.

Akékoľvek informácie je možné poskytnúť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia