Žena žila v byte s mŕtvolou matky, jej telo našli už v mumifikovanom stave

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mŕtvola
Foto: ilustračné, Thinkstock.

BRATISLAVA 7. februára (WebNoviny.sk) – Česká polícia vyšetruje smrť dvoch žien, ktoré našli ešte v januári v paneláku v Chodove na Sokolovsku. Informuje o tom spravodajský portál iDNES.cz s tým, že zosnulé boli matka a dcéra, no čoskoro vyšlo najavo, že staršia zo žien je mŕtva už asi tri roky.

Úmrtia vyšetrujú

Polícia sa začala prípadom zaoberať v januári, keď hliadka našla v byte najprv mŕtvu 61-ročnú ženu a pri následnej prehliadke objavili aj druhú mŕtvolu.

Môžem potvrdiť, že preverujeme úmrtie dvoch žien v byte v panelovom dome v Chodove. Jedno z tiel už bolo v mumifikovanom stave,“ potvrdila policajná hovorkyňa Kateřina Krejčí.

Smrť matky údajne tajila

Prečo vtedy vôbec policajti do bytu išli, však nevedela. U oboch zosnulých bola nariadená súdna pitva. „Predbežné výsledky hovoria, že k úmrtiu došlo bez násilia,“ vyjadrila sa hovorkyňa.

Na prípad upozornila TV Nova, podľa ktorej 61-ročná žena údajne smrť svojej matky tajila. Policajti sa pokúšajú zistiť, prečo žila v byte s mŕtvolou. Hovorí sa o psychickej chorobe i zištných dôvodoch súvisiacich s vyplácaním matkinho dôchodku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia