Video: Celeste Buckingham a česká skupina O5 a Radeček zverejnili skladbu k filmu LOVEnie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Celeste Buckingham
Speváčka Celeste Buckingham. Foto: SITA/Marko Erd

BRATISLAVA 21. februára (WebNoviny.sk) – Speváčka Celeste Buckingham a skupina O5 a Radeček zverejnili videoklip k ľúbostnému duetu LOVEní k novej romantickej komédii LOVEnie, ktorá príde do slovenských kín 21. marca.

Téma filmu ich zaujala

Celeste aj O5 a Radeček vopred poznali scenár filmu aj jeho hlavný motív, takže skladba vznikala snímke priamo na mieru. „Spolupráca na filme LOVEnie je od začiatku plná šťastných náhod. Téma filmu nás zaujala natoľko, že sme titulnú pesničku zložili doslova za noc,“ priblížil spevák O5 a Radeček Tomáš Polák.

„Chceli sme z nej ale duet a sme nadšení, že do toho s nami šla práve Celeste. Je to skvelá speváčka, ponúk na duety dostáva veľa, tak si vážime, že sa rozhodla aj pre spoluprácu s nami,“ dodal sympatický interpret.

Celeste sa spolupráci teší

Celeste Buckingham napokon oslovila nielen pieseň, ale aj samotný film a jeho žáner. „Veľmi sa teším z toho, že ma chlapci z O5 a Radeček prizvali k spolupráci na tejto skladbe. Verím, že je to pieseň, ktorá osloví nielen divákov filmu LOVEnie, ale poteší aj všetkých, ktorí prežívajú radosti a starosti spojené s láskou a zamilovanosťou,“ poznamenala Buckingham.

Videoklip k novinke ponúka zostrih scén filmu doplnených o momenty zo štúdia, kde pesnička vznikala. Hlavná predstaviteľka snímky Ester Geislerová zavítala napokon do štúdia tiež a spolu s kapelou a spevákmi dotvorila niekoľko záberov.

Eliška utečie od oltára

Nová romantická komédia režiséra Karla Janáka je o hľadaní lásky. Sklamaná Eliška čaká na vytúženú svadbu, no ženích v rozhodujúcej chvíli vezme nohy na plecia a utečie priamo od oltára.

Zdrvenú nevestu napokon podrží kamarátka Paťa, ktorá presne vie, čo v takejto situácii robiť – Eliška skrátka potrebuje novú známosť a pravidelný prísun sexu. Mladá dievčina si teda na radu kamarátky zakladá profil na osvedčenej zoznamke a vrhá sa do randenia naslepo, aby v rade katastrofických schôdzok a sérií trapasov skúsila nájsť nový vzťah.

Láska však nie je jej jediný problém, s ktorým sa musí vysporiadať. Eliška sa totiž potrebuje aj urýchlene presťahovať a jedinou jej možnosťou je bývať s nevlastným bratom, ktorý ju doma za žiadnych okolností nechce a navyše na streche domu chová včely. Popri Geislerovej si v snímke zahrá Jakub Prachař, slovenská komička Eva Kramerová alias Evelyn, Veronika Žilková, Martin Písařík a ďalší.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Celeste BuckinghamEster GeislerováEva Kramerová alias EvelynJakub PrachařKarol JanákMartin PísaříkVeronika Žilková