Víťazstvo Čaputovej vo voľbách prinieslo tipérovi tisíce eur, zverejnili aj najvyššiu stávku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Peniaze
Foto: ilustračné, www.gettyimages.com.

BRATISLAVA 31. marca (WebNoviny.sk) – Pokiaľ ide o nižšiu účasť v druhom kole prezidentských volieb, predpovedali ju aj stávkari.

„Až 76,42 percenta tipujúcich očakávalo, že o víťazovi druhého kola rozhodne menej Slovákov,“ informoval agentúru SITA hlavný bookmaker stávkovej spoločnosti Niké Richard Slušný s tým, že správny odhad mali stávkari aj pri víťazovi volieb.

Vychytali kurz

„Zuzane Čaputovej verilo takmer 83 percent tipérov, kým Marošovi Šefčovičovi iba niečo viac ako 17 percent,“ uviedol.

Najviac na víťazstvo Zuzany Čaputovej podľa Slušného stavil jeden z tipérov, ktorý tesne pred konaním druhého kola vložil 9998 eur. Keďže kurz na jej úspech bol 1,05, vyplatená mu bola suma 10 497 eur.

„Zaujímavé sú aj tikety, v ktorých tipéri verili novej prezidentke ešte pred konaním prvého kola. Jeden z tipérov vychytal kurz 2,35 a pri vklade 3000 eur sa teraz teší z výhry 7050 eur. Ešte väčším frajerom je tipér, ktorý Čaputovej veril mesiac pred konaním prvého kola volieb. Vtedy bol kurz na neskoršiu víťazku 7,50, čo mu pri vklade 500 eur prinieslo skvelých 3750 eur,“ povedal Slušný.

Zúročil vložených tisíc eur

Zaujímavý bol podľa neho aj tiket tipéra, ktorý víťazovi predvídal menej ako 60 percent hlasov. „Vloženú tisícku v kombinácii s kurzom 2,55 zúročil na výhru 2550 eur,“ dodal Slušný.

V spoločnosti Tipsport v súvislosti s druhým kolom zaregistrovali 6500 podaných tiketov v hodnote 156-tisíc eur. Ako ďalej agentúru SITA informoval zástupca spoločnosti Filip Timár, najvyššia výhra v súvislosti s víťazstvom Čaputovej predstavovala 12 000 eur.

VIAC O TÉME: PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019 NA SLOVENSKU

PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019 NA SLOVENSKU: VÝSLEDKY PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Zuzana Čaputová