Občianska konzervatívna strana chce pokračovať v obrane hodnôt novembra 1989

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Zuzana Dzivjaková
Zuzana Dzivjaková.

BRATISLAVA 22. júna (WebNoviny.sk) – Pokračovať v obrane hodnôt novembra 1989 chce Občianska konzervatívna strana. Vyplýva to z vyhlásenia sobotňajšieho celorepublikového snemu strany v Nitre.

Ako ďalej agentúru SITA informoval predseda OKS Ondrej Dostál, snem v sobotu zároveň potvrdil vo funkciách jeho ako predsedu a podpredsedov Zuzanu Dzivjákovú, Ivana Kuhna, Martina Mlýneka a Juraja Petroviča.

„Slovensko sa nachádza v procese veľkej politickej zmeny. Politické strany súčasnej vládnej koalície sú jednoznačne zástupcami starého, klientelistického prístupu k politike. OKS je od svojho vzniku hrdým zástancom hodnôt novembra 89, akými sú sloboda, rovnosť pred zákonom, ochrana základných ľudských práv a slobôd, ako aj jednoznačné zakotvenie Slovenska v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii,“ uvádza sa vo vyhlásení strany.

Zmena, po ktorej volajú mnohí občania SR po tragickej smrti novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej, nie je podľa OKS reprezentovaná výlučne novými politickými subjektami na slovenskej politickej scéne. Strana je preto podľa vyhlásenia naďalej pripravená byť organickou súčasťou slovenskej politiky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie OKS Občianska konzervatívna strana