Foto: Polícia hľadá svedkov nehôd, autobus zachytil chodca a neznámy vodič zrazil cyklistku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
nehoda
Polícia žiada svedkov o pomoc pri objasnení dopravnej nehody. Foto: www.facebook.com

Polícia žiada svedkov o pomoc pri objasnení dvoch dopravných nehôd, ktoré sa stali v pondelok 8. júla v Košickom kraji. Pri týchto nehodách sa ťažko zranili chodec a cyklista. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová.

Neznámy vodič zrazil cyklistku

V Strážskom v okrese Michalovce v pondelok okolo 15:10 zrazil neznámy vodič 73-ročnú cyklistku. Vozidlo nezistenej značky smerovalo po Laboreckej ulici smerom na Michalovce, kde z doposiaľ nezistených príčin prednou časťou vozidla narazilo do zadnej časti bicykla v tom istom smere.

Vodič z miesta nehody ušiel. Cyklistka pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia. Po neznámom vodičovi a vozidle polícia intenzívne pátra.

V súvislosti s touto udalosťou Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Michalovciach vedie trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a prečin neposkytnutia pomoci.

Autobus zachytil chodca

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach vedie trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví v súvislosti s dopravnou nehodou na Štefánikovej ulici v Košiciach, pri ktorej zrazil autobus chodca.

V pondelok okolo 7:30 odchádzal vodič mestského autobusu od okraja vyvýšeného nástupišťa zastávky Mlynská Bašta a za doposiaľ presne nezistených okolností zachytil chodca zadnou časťou vozidla. Štyridsaťosemročný chodec utrpel podľa predbežnej lekárskej správy ťažké zranenia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia