Martin Škrtel zrejme zakotví v Taliansku, dohoda s Atalantou má byť na spadnutie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin Škrtel
Slovenský futbalista Martin Škrtel. Foto: archívne, SITA/Diana Černáková.

Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je veľmi blízko k dohode s talianskym klubom Atalanta Bergamo.

Podľa webu televíznej stanice Sky Sport Italia má byť 34-ročný rodák z Handlovej správnym vystužením defenzívnej formácie mužstva.

Atalanta sa predstaví v Lige majstrov

Pre Škrtela, ktorý je po trojročnom angažmáne v tureckom Fenerbahce Istanbul momentálne voľný hráč, by mohlo byť účinkovanie v Bergame zaujímavé aj zo športovej stránky.

Tím trénera Gian Piera Gasperiniho v uplynulom ročníku postúpil do finále Coppa Italia a v Serie A obsadil konečné 3. miesto za Juventusom Turín a SSC Neapol, vďaka čomu sa v tejto sezóne predstaví v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Spájaný s Istanbulom či Glasgowom

Škrtel v minulosti vyše osem rokov hrával za anglický FC Liverpool. V októbri 2018 by mal absolvovať oficiálnu rozlúčku s reprezentačným dresom, ktorému dal „zbohom“ vo februári 2018.

Klubovú kariéru by si však rád ešte predĺžil. V nedávnom období sa jeho meno skloňovalo so záujmom iného tureckého klubu Istanbul Basaksehir či škótskeho Glasgowa Rangers, v zime ho dokonca chcel aj španielsky klub FC Barcelona.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin Škrtel
Firmy a inštitúcie Atalanta Bergamo