Video: Nedokončené šatne na štadióne šokovali trénera SSC Neapol, chýbajú umývadlá aj zásuvky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Carlo Ancelotti
Tréner mužstva SSC Neapol Carlo Ancelotti. Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth

Futbalistov SSC Neapol už o niekoľko dní čakajú prvé domáce zápasy sezóny, ale tréner mužstva Carlo Ancelotti nie je spokojný so stavom šatní na Stadio San Paulo. Miestnosti na prezliekanie totiž krátko pred stretnutiami – v sobotu v Serie A proti Sampdorii Janov a potom v utorok v Lige majstrov proti obhajcovi prvenstva FC Liverpool – stále nie sú dokončené.

Chýbali umývadlá i zásuvky

Neapolský klub zverejnil vo štvrtok na twitteri video, v ktorom sú zobrazené nedokončené steny a podlahy, chýbajúce umývadlá a elektrické zásuvky. Mestský štadión prešiel v poslednej dobe rekonštrukciou v súvislosti s nedávnou svetovou univerziádou, keď boli vymenené sedadlá, osvetlenie i svetelná tabuľa.

Prezident SSC Aurelio De Laurentiis má pre stav štadióna nezhody s neapolským starostom Luigim de Magistrisom.

So šatňou pre hostí problémy niesú

„Akceptoval som požiadavku klubu hrať prvé dve kolá u súperov, aby sa stihli dokončiť práce, ako sme mali prísľub. Za dva mesiace môžete mať postavený dom, ale oni nedokázali zrenovovať šatne! Kde sa máme prezliekať proti Sampdorii a Liverpoolu? Som šokovaný nekompetentnosťou ľudí zodpovedných za prácu,“ vyhlásil Ancelotti v klubom stanovisku. Podľa hovorcu Neapola však so šatňou pre tím hostí nie sú problémy.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Aurelio De LaurentiisCarlo Ancelotti