Akcia NEDOČKAVEC sa vracia do SND! Tentoraz s Novikovou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 30. novembra (WBN/PR) – Jedna z najatraktívnejších diváckych ponúk Slovenského národného divadla s výstižným názvom NEDOČKAVEC sa pri svojej premiére koncom 95. sezóny tešila naozaj veľkému záujmu.

Vracia sa na základe mimoriadnej úspešnosti a diváci majú opäť jedinečnú možnosť zakúpiť si vstupenky takmer s polročným predstihom. Tentoraz bude akcia zameraná na Operu SND, konkrétne na predstavenie Rigoletto, ktoré SND uvedie 10. mája 2016.

Akcia bude prebiehať od pondelka 30. 11. 2015 do nedele 6. 12. 2015 a diváci, ktorí si počas jej trvania zakúpia vstupenku, majú nárok na výnimočnú 10-percentnú zľavu (na všetky kategórie).

Okrem zľavy a garantovaného miesta v hľadisku nesie decembrová akcia NEDOČAVEC aj ďalšie výhody. Opera SND si totiž ako hosťa do májového predstavenia Rigoletto pozvala ruskú sopranistku Juliu Novikovú. Táto excelentná operná diva s brilantným hlasom patrí medzi vedúce ruské operné umelkyne. Obrovský úspech zaznamenala v televíznom uvedení opery Rigoletto, ktorá bola vysielaná live vo viac ako 148 krajinách sveta. Medzi jej mnohopočetné úspechy patrí i spolupráca s velikánmi operného sveta ako Plácido Domingo či Vittorio Grigolo. Nezabudnuteľnú postavu Gildy si príde zaspievať aj na dosky SND a to pod dirigentskou taktovkou hudobného riaditeľa Opery SND Friedricha Haidera.

Nedajte si ujsť jednu z najuvádzanejších opier talianskeho skladateľa Giuseppe Verdiho Rigoletto, nečakajte do mája a využite akciu NEDOČKAVEC!

Vstupenky s automaticky zníženou cenou si môžete kúpiť on-line na www.snd.sk a v našich pokladniciach. Pokiaľ uprednostňujete rezerváciu, sme vám k dispozícii na telefónnom čísle +421 2 204 72 289 alebo na e-maile rezervacie@snd.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Plácido Domingo
Firmy a inštitúcie SND Slovenské národné divadlo