Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kniha
21. januára 2016 KultúraKnihy od WBN/PRSITA Diskusia()

Aké jedlá varí Vilo Habo najradšej?

BRATISLAVA 21. januára 2016 (WBN/PR) – Vilo Habo je IN. Z varenia dokáže urobiť nezabudnuteľnú šou, ktorú zaklincuje fantastickým jedlom. Nazrite do jeho kuchyne a pripravte si jeho recepty – práve vychádza kniha Vilo Habo varí lepšie ako tvoja mama.

Jahňací chrbát na smotane, Habova slepačia polievka, Tekvicový prívarok s hovädzím ragú, Kuracie prsia v jogurtovom obale, či Fánky podľa svokry.

To je len pár receptov z celkového počtu 70, ktoré nájdete v jeho novej knihe.

Vilo Habo varí najradšej slovenské jedlá, pre každého finančne dostupné a niečím vlastným, originálnym vyšperkované.

Okrem receptov nájdete v knihe aj jeho osvedčené kulinárske rady a vtipné výroky, ktoré vás zaručene pobavia.

KnihaBRAVČOVÉ SRDCIA NA SMOTANE

Budeme potrebovať:

800 g bravčových sŕdc

2 väčšie cibule

3 väčšie mrkvy

3 väčšie petržleny

2 väčšie zelery

500 ml smotany (30 – 33 %)

500 ml zeleninového vývaru

50 g kryštálového cukru

olej

soľ

bobkový list

nové korenie

Postup: Zeleninu si nakrájame na kocky a vložíme ju do hrnca s olejom, kde ju restujeme. Pridáme cibuľu, soľ, bobkový list, nové korenie a zalejeme vývarom. Krátko povaríme, potom do hrnca vložíme očistené srdcia a varíme domäkka asi 1 hodinu. Keď sú srdcia uvarené, vyberieme ich a uvarenú zeleninu spolu so šťavou prepasírujeme. Pridáme do nej smotanu a takto pripravenú omáčku necháme prejsť varom. Nakoniec ju dochutíme cukrom. Keď je smotanová omáčka hotová, nakrájame srdcia a vložíme ich späť do omáčky.

Odporúčaná príloha: parená knedľa

70 receptov nájdete v knihe Vilo Habo varí lepšie ako tvoja mama.

Odporúčané články

Prečo svet bojuje proti terorizmu? Ohyb rieky

Témy

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Knihy

Aktuálne témy

Odporúčame

Copyright © iSITA s.r.o. Všetky práva vyhradené. iSITA si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

OK

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...