Big Bank opäť padol!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Foto: NIKÉ

BRATISLAVA 27. septembra (WBN/PR) – Big Bank po druhýkrát vo svojej krátkej histórii padol. A tak ako aj v prvom prípade, aj tentoraz sa fantastická výhra 77 777 eur delí rovným dielom medzi dvoch tipujúcich. Zaujímavosťou pritom je, že obaja sú z východnej časti Slovenska, pričom z Prešova pochádza zástupca mužského a z Medzilaboriec zástupkyňa ženského pohlavia!

Bál sa, aby nebolo viac výhercov

S oboma víťazmi sme sa spojili v uplynulom týždni telefonicky. „Niekto chodí do divadla, na koncerty, číta knihy, ja svoj voľný čas venujem tipovaniu,“ začal svoje rozprávanie výherca z Prešova. Vo väčšine na svojich tiketoch verí favoritom a podobnú stratégiu zvolil aj v tomto prípade. „Chcel som vložiť iba jedno euro, ale povedal som si, že ďalšie navyše ma na mizinu neprivedie a aspoň mám šancu hrať o Big Bank.“ Keď si večer sadol k internetu, aby si skontroloval vybrané súboje, jeho možnosť zvíťaziť nabrala reálne predpoklady. „Wigan vyhral iba 2:0, v ďalších štyroch súbojoch ale domáce celky zvíťazili 3:1. Zostávala už len Valencia, ktorá po polčase viedla 1:0. Bral som to ale športovo, ak to má vyjsť, vyjde, ak nie, tak nie.“ Španielsky klub, ktorý pred súbojom so Sevillou prehral tri zápasy v rade, ale pridal ešte dva góly a aj raz inkasoval. Prešovčan tak ďalšiu z podmienok hry Big Bank splnil a oslavy mohli vypuknúť. Nevedel však, či je sám, alebo sú viacerí víťazi. Na našu otázku, či ho nemrzí, že sú dvaja, poznamenal: „Určite nie. Akurát som sa bál, aby nás nebolo ešte viac.

Bez názvu
Foto: NIKÉ

Radosť z gólu v 5. minúte nadstaveného času

Aj výherkyňa z Medzilaboriec pani Roháčová berie tipovanie ako formu zábavy. „Pomáha mi môj manžel, ktorý má dlhoročné skúsenosti.“ Spoločne sledujú zápasy v televízii aj na internete. V porovnaní so svojím spoluvýhercom sa ale o Big Bank pokúšali už viackrát a od jeho pokorenia neboli ďaleko. „Manžel už niekoľkokrát správne uhádol štyri výhry domácich tímov výsledkom 3:1. Chýbal mu už iba jeden. Mne sa to ale podarilo.“ K triumfu jej však pomohlo aj poriadne kusisko šťastia. Veď posúďte sami. V súboji 2. slovenskej ligy Trnava B – Žiar/D. Ždaňa hrali hostia od 62. minúty o dvoch vylúčených hráčov menej. Rezerva Spartaka túto výhodu využila na strelenie jedného gólu. A ešte väčšie šťastie mala pri súboji Portugalského pohára. Domáca Covilha inkasovala gól, ktorý už nemal z hľadiska jej postupu do ďalšieho kola dôležitú rolu, v 95. minúte! Medzilaborčanke ale tento presný zásah priniesol obrovskú radosť z fantastickej výhry. „Nemrzí ma to, že sme dvaja. Práve naopak, som vďačná aj za to.“

Bez názvu
Foto: NIKÉ

Hrajte aj vy!

Ako vidíte, uspieť v hre Big Bank nie je až také náročné, ako si mnohí myslia. Stačí si podať tiket s presne šiestimi podujatiami z ponuky pre Big Bank, každé s tipom 1 a vkladom minimálne dve eurá. Ak uhádnete všetky, získavate bežnú výhru. Ak však navyše aspoň päť podujatí skončí výhrou mužstva uvedeného ako domáce 3:1, získavate navyše extra výhru – BIG BANK. Tak na čo ešte čakáte? Už od tohto pondelka sa hrá o ďalších 77 777 eur!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Niké stávková kancelária