BILLA má na východnom Slovensku dve nové predajne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: BILLA

BRATISLAVA 8. decembra (WBN/PR) – Zákazníci v Košiciach a Stropkove môžu na vianočný stôl nakúpiť čerstvé a kvalitné potraviny v nových supermarketoch BILLA. Reťazec má na Slovensku už 127 obchodov.

Do portfólia reťazca BILLA pribudlo ďalších takmer 2 000 m² predajných plôch v dvoch nových predajniach. BILLA v stredu 3. decembra otvorila nové supermarkety v Košiciach (1 021 m²) na Bardejovskej ulici a svoju prvú predajňu (818 m²) predstavila aj obyvateľom Stropkova na Mlynskej ulici.

BILLA je vždy čerstvá

V obidvoch nových východoslovenských predajniach nájdu zákazníci mimoriadne širokú ponuku čerstvého ovocia, zeleniny, mäsových výrobkov a pečiva. V oddelení lahôdok majú gurmáni po celý deň na výber z pestrého výberu šalátov a hotových jedál. Obe nové predajne predstavujú svojím dizajnom to najmodernejšie, čo BILLA ponúka, vrátane širokých nákupných uličiek, znížených regálov, ekologických vitrín a k životnému prostrediu šetrných chladiacich systémov. K novým supermarketom patria aj vlastné parkoviská so zákazníckym parkovaním zadarmo.

Foto: BILLA

Nové pracovné miesta na východnom Slovensku

BILLA v Košiciach na Bardejovskej a v Stropkove zamestnala 54 nových pracovníkov. „Sme radi, že sme na východe Slovenska mohli otvoriť dve úplne nové obchody,“ hovorí Dariusz Bator, generálny riaditeľ BILLA Slovensko. „Okrem nových pracovných miest prinášame nezanedbateľný odbyt pre miestnych producentov potravín.“ Medzi dodávateľov nových predajní patria aj východoslovenské spoločnosti Šarpek, Vamex, Cereál, Pekáreň Gulyasova a Juraj Maťáš (Šandal).

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie BILLA