Tak toto im nemôže prejsť mlčaním

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
274183789_10228780536322729_7399645177581108282_n.jpeg
Všimli ste si, ako náhle celá komunita pseudoliberálnych humanistov a progresívnych pomätencov zabudla na ľudské práva? Ako sa ešte stále pretŕčajú s ukrajinskou vlajkou vo svojich profiloch, velebiac tak agresívnu militantnú politiku Ukrajiny, ktorá strieľa na vlastných občanov?
Všimli ste si ako mainstream trestuhodne mlčí? Ako v tomto prípade okato opomína všetky tie čarovné slovíčka o porušovaní ľudských práv? Ako sa vyhýba pomenovaniu o vojnových zločinoch, ktoré im už v minulosti tak nespočetne krát pomohli ospravedlniť bezprecedentné zasahovanie do suverenity iných štátov, slobodných a nezávislých krajín, zo strany USA?
Všimli ste si, ako momentálne podľa skorumpovaných denníčkov nejde o porušovanie medzinárodného práva? Aj keď je vojensky napádané „civilné obyvateľstvo“? Aj keď je cielene ničená „infraštruktúra podporujúca život“? Aj keď sú v dôsledku útokov ukrajinských vojenských síl z domovov vyhnaní „starí ľudia a deti“, „ženy a dievčatá“.
Všimli ste si, ako sa bráni „zabezpečenému prístupu pre humanitárne organizácie a novinárov“? Tvárime sa, že nič nevieme? Ako je to možné? Ako je možné, že miestne médiá nedostávajú žiaden priestor a ako sú navyše obmedzované v šírení aktuálnych informácií a očitých svedectiev?
Všimli ste si to? Ste ochotní to prejsť mlčaním!?
Nič z toho teraz už podľa vás nie je potrebné chrániť? Preto, lebo ide o Donbas, či o Luhansk, kde žijú Rusi? Ukrajinci môžu vojensky napadnúť Rusov na ich území, pretože to nie sú aktuálne ľudia a pre nich tu neexistujú ľudské práva? Toto všetko sa deje tu a teraz!  A vyžaduje si to skutočnú, nie imaginárnu pomoc a podporu. Každý, kto to bude aj naďalej ignorovať sa stáva spolupáchateľom týchto zločinov proti ľudskosti, ktoré aktuálne pácha kyjevský režim v Donbase a Luhansku.
A k tomu všetkémuešte prezidentka Slovenskej republiky vysvieti svoje sídlo vo vlajke Ukrajiny !!!
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tento text je súčasťou blogovej sekcie portálu SITA.sk. Redakcia portálu nezodpovedá za obsahovú ani štylistickú stránku textu. V prípade, ak v texte identifikujete problém, neváhajte ho prosím nahlásiť na webredakcia@sita.sk. Ak sa chcete pridať k bloggerom na Webnovinách, registrujte sa TU.

Odporúčané

Máte tip na článok? Napíšte nám TU