Sociálne siete ovládlo #saganovanie. Môžete aj vyhrať

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Peter Sagan
Peter Sagan si v Spojených arabských emirátoch vyskúšal aj jazdu na ťave. Foto: facebook.com/tinkoffsport

BRATISLAVA 5. apríla (WebNoviny.sk) – Na sociálnych sieťach sa v týchto dňoch ujal fenomén „saganovania“ s mottom „Ukáž ako fandíš Peťovi a vyhraj!“, do ktorého sa zapájajú fanúšikovia cyklistu Petra Sagana z celého sveta. Súťaž #saganujem pripravil *sunroot v spolupráci s Petrom Saganom, ktorý venoval ceny do súťaže a osobne vyberie aj víťazov.

Do súťaže je možné prihlásiť akúkoľvek fotografiu alebo video, na ktorých súťažiaci viditeľne fandí Petrovi Saganovi. „Na sociálnych sieťach Instagram a Twitter sa zdieľajú fotografie s dvojicou hashtagov #sunroot a #saganujem. Na facebooku je potrebné zdieľať fotografiu alebo video na facebookovej stránke *sunroot alebo pridať fotografiu alebo video do komentárov v príspevkoch tejto stránky týkajúcich sa súťaže #saganujem. Saganujeme do 10. 4. 2016. Víťazi súťaže získajú originálne dúhové dresy majstra sveta Petra Sagana s jeho podpisom, tričká z limitovanej edície Peter Sagan, cyklistické fľaše a šiltovky Tinkoff s Petrovým podpisom, a taktiež balíčky zdravia od *sunroot,“ napísali organizátori v tlačovej správe.

Ambíciou súťaže #saganujem je podpora majstra sveta v cestnej cyklistike v tejto náročnej sezóne aj počas legendárnych jarných klasík. „S príchodom novej sezóny, prichádzajú aj nové výzvy a Peťo v priebehu svojej kariéry už neraz dokázal, že nie je len špičkový cyklista, ale aj človek s veľkým srdcom a zmyslom pre fair-play. Svojimi výkonmi, gestami a úprimnými počinmi nám robil radosť počas celého /nielen/ minulého roka, a preto sme sa rozhodli, že je na čase, aby sme aj my, fanúšikovia, potešili jeho a vyjadrili mu podporu počas tohto náročného obdobia,“ dodáva sa v tlačovej správe. Agentúru SITA informoval mediálny zástupca Petra Sagana Matej Vyšňa.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Peter Sagan
Firmy a inštitúcie WBN