Sygic pridal do svojho portfólia 88 nových máp

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Sygic

Aplikáciu GPS Navigation, ktorú používa viac ako 125 miliónov jedinečných používateľov, opísalo BBC ako „jednu z najúspešnejších aplikácií na svete” a Sygic ju dnes umožňuje používať v 206 krajinách OSN. Rozširuje tak svoje globálne pôsobenie, pretože cestovatelia si čoraz častejšie vyberajú nové a neznáme destinácie.

BRATISLAVA 10. marca (WBN/PR) – Sygic, globálny líder v najpokrokovejších GPS navigačných aplikáciách, dnes pridal do svojho portfólia 88 nových máp. Offline GPS navigačná aplikácia s najväčším počtom inštalácií na svete od spoločnosti Sygic zdvojnásobila svoje celosvetové pokrytie aj cestovateľskými destináciami v Latinskej Amerike, Ázii a Afrike. Aplikácia Sygic GPS Navigation je odteraz dostupná používateľom v každom štáte uznanom OSN, čím pokročila vo svojom poslaní sprevádzať každú osobu na svete.

Pridaním nových máp, napr. Japonska a Číny vytvorila spoločnosť Sygic skutočne globálnu ponuku a poskytuje pokročilé navigačné riešenia pre viac ako 125 miliónov jedinečných používateľov na celom svete.

GPS mapy sú dostupné offline a vodičov aj chodcov navigujú novými miestami priamo cez smartfón bez toho, aby potrebovali internet alebo mobilné dátové pripojenie. Online služby v reálnom čase poskytujú používateľom aktuálne dopravné informácie a informácie o polohách rýchlostných radarov.

GPS navigačné mapy spoločnosti Sygic poskytujú:

● hlasovú navigáciu s podrobnými pokynmi,

● informácie o obmedzeniach rýchlosti a upozornenia na rýchlostné radary,

● informácie o hlavných bodoch záujmu – vrátane hľadania najlepších parkovacích miest.

Nové mapy sa dajú kúpiť podľa geografickej oblasti od 19,99 EUR za doživotnú licenciu.

Novovznikajúce ekonomiky získavajú v rámci medzinárodného cestovného ruchu rýchlo na obľube ako lukratívne cestovateľské destinácie. Svetová organizácia cestovného ruchu OSN predpokladá, že do roku 2020 tieto rozvíjajúce sa destinácie predbehnú vyspelé hospodárstva v počte medzinárodných príletov. Odhaduje sa, že krajiny v Latinskej Amerike, Afrike a ázijsko-tichomorskej oblasti budú hostiť 55 % návštevníkov v rámci medzinárodného cestovného ruchu a ich podiel na trhu bude naďalej rásť.

Cestovatelia, ktorí sa v týchto nových destináciách rozhodnú pre auto, potrebujú spoľahlivý nástroj, ktorý im na základe príslušných informácií umožní cestovať bezpečne. Pre týchto jednotlivcov predstavuje navigačná aplikácia Sygic s aktuálnymi cestovnými informáciami, trasami a bezplatnými aktualizáciami máp kompletnú ponuku pod jednou strechou.

Nezávislé cestovanie v nových destináciách nebolo nikdy ľahšie, pretože vodiči sa môžu spoľahnúť na inteligentné technológie vrátane vypracovanej offline navigácie, online aktualizácií a rôznych cestovateľských nástrojov. Nepretržitý vývoj spoločnosti Sygic je odrazom rastúcich spotrebiteľských trendov a aj vďaka nemu gigant v oblasti GPS technológií zostáva vo vedení.

„Sprístupnením týchto nových máp v aplikácii Sygic spúšťame novú vlnu cestovateľského bádania – maximálne zvyšujeme bezpečnosť a pohodlnosť a spájame svet,” hovorí zakladateľ a CEO spoločnosti Sygic Michal Štencl.

Sygic je lídrom v odvetví s viac ako desaťročnými skúsenosťami a rýchlo sa rozrastajúcou zákazníckou základňou – vďaka ktorým má offline GPS navigačnú aplikáciu s najväčším počtom inštalácií na svete. Spoločnosť vyvinula viaceré pokrokové technológie, ako napríklad funkciu Head-Up Display, ktorá zobrazuje navigačné informácie na čelnom skle osobných a nákladných vozidiel. Zážitok z cestovania sa ešte umocňuje integráciou obľúbených cestovateľských nástrojov, ako napríklad TripAdvisor, Booking.com a Yelp, v ktorých môžu používatelia vyhľadávať recenzie a odporúčania na najzaujímavejšie turistické destinácie a aktivity.

„Dnešní cestovatelia si môžu vyberať z množstva destinácií dostupných autom na celom svete – od diaľníc na pobreží Latinskej Ameriky až po úseky na otvorených afrických pláňach či Garden Route. Sygic im ponúka pohodlie osobnej GPS navigačnej aplikácie a slobodu nazrieť do odľahlých zákutí alebo si užívať jazdu na otvorených cestách,” dodáva Štencl.

O spoločnosti Sygic

Spoločnosť Sygic bola založená v Bratislave na Slovensku v roku 2004. Umiestnila sa v rebríčku Fast 50 spoločnosti Deloitte a v roku 2011 bola zaradená aj do jej rebríčka Fast 500 EMEA.

V roku 2009 spoločnosť Sygic vytvorila vôbec prvý podrobný navigačný systém. Aplikáciu Sygic GPS Navigation používa viac než 125 miliónov jedinečných používateľov v systémoch iOS, Android a Windows, čo znamená, že je najpokročilejšou GPS navigačnou aplikáciou na svete.

Úplný zoznam balíkov podľa geografickej polohy: https://eshop.sygic.com/sk/

Ďalšie informácie nájdete na https://www.sygic.com/gps-navigation

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Sygic, a. s.