Už viac ako 300 seniorov absolvovalo internetové kurzy UPC

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: UPC

Seniori sa na bezplatných kurzoch učia základným zručnostiam využívania internetu

BRATISLAVA 16. marca (WBN/PR) – Už viac 300 seniorov absolvovalo uplynulý rok internetové kurzy, ktoré pod názvom „Klikni na to, babka, klikni na to dedko!“ organizuje spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA. Kurzy sú bezplatné a ich cieľom je naučiť seniorov základným zručnostiam využívania internetu. Spoločnosť UPC ich organizuje pravidelne od konca marca minulého roku ako svoj príspevok v záujme inklúzie seniorov do digitálneho sveta, v snahe prekonávať bariéry a sprístupňovať im výhody internetu, ktoré im môžu výrazne zjednodušiť a obohatiť každodenný život.

Seniori na kurzoch získavajú množstvo praktických a užitočných znalostí o využívaní internetovej siete. Naučia sa, napríklad, ako stiahnuť fotku z mobilu alebo fotoaparátu a poslať ju emailom, ako a kde vyhľadať správy, informácie o receptoch, cestovných poriadkoch, či úradné informácie, ako si založiť emailové schránku, komunikovať cez internet s rodinou atď. Viac informácií o bezplatných internetových kurzoch pre seniorov, ktoré sa konajú v Bratislave, Košiciach a Nitre, záujemcovia získajú na stránke www.upc.sk v sekcii Internet pre seniorov (https://www.upc.sk/rychly-internet/internet-pre-seniorov/prihlaska/), kde nájdu zároveň aj kontakt a účastnícku prihlášku, alebo zavolaním na UPC Infolinku 02 594 22 222.

„Kurzy internetu pre seniorov sú prejavom našej spoločenskej zodpovednosti, s cieľom pomôcť ľuďom v seniorskom veku o ich jednoduchšie začlenenie sa do moderného digitálneho sveta.. Som rád, že sa tento projekt teší veľmi pozitívnemu ohlasu, o čom svedčí aj jeho nominácia v súťaži Via Bona Slovakia, preto budeme v ňom pokračovať naďalej“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Miller.

Internet pre seniorov. Spoločnosť UPC ponúka pre seniorov zvýhodnené služby internetového pripojenia, a to služby Senior Štart a Senior Klasik. Seniori vo veku nad 62 rokov s nimi získavajú dátovo neobmedzený UPC internet s rýchlosťou 10 Mbit/s a WiFi modemom za zvýhodnenú cenu len 5,90 Eur mesačne. So službou Senior Komfort získajú navyše aj službu UPC Telefón so 120 voľnými minútami volaní do mobilných a pevných sietí na Slovensku a v krajinách EU, vrátane neobmedzených volaní v sieti UPC.

Internet UPC Fiber Power ponúka vysokorýchlostné, dátovo nelimitované optické pripojenie na internet určené pre všetky skupiny užívateľov, vrátane najnáročnejších užívateľov, ktorí využívajú internetové pripojenie na rýchly prenos veľkého množstva dát. Užívatelia UPC internetu okrem vysokých prenosových rýchlosti (až do 500 Mbit/s) oceňujú priaznivú cenu, stabilitu pripojenia, ale i jednoduchú inštaláciu. Zákazníci UPC internetu pozitívne taktiež hodnotia 24 hodinovú zákaznícku podporu, minimálne vstupné náklady a kvalitné káblové a Wi-Fi modemy. Internet UPC Fiber Power patrí vďaka týmto vlastnostiam dlhodobo medzi najobľúbenejšie internetové služby na Slovensku.

Ďalšie informácie o službách UPC BROADBAND SLOVAKIA záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku alebo na zákazníckych strediskách.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie UPC Slovensko