IBM a VMware sa stali partnermi v oblasti hybridného cloudu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: IBM

BRATISLAVA 17. marca (WBN/PR) – Spoločnosti IBM a VMware oznámili strategické partnerstvo, ktoré umožní podnikom využiť všetky výhody hybridného cloudu. Nová dohoda medzi oboma spoločnosťami umožní podnikom jednoduché rozšírenie ich existujúceho pracovného prostredia do cloudu.

IBM a VMware spoločne navrhli architektúru a cloudovú ponuku, ktorá umožní zákazníkom prevádzkujúcim VMware vo svojich dátových centrách, rozšírenie ich virtualizačnej platformy do cloudových dátových centier spoločnosti IBM.

Zákazníci VMware a IBM tak získajú výhody, na základe ktorých budú schopní spravovať svoju vlastnú, ako aj cloudovú infraštruktúru z jedného miesta. S novou ponukou spoločností VMware a IBM budú môcť klienti využívať unikátne prostredie hybridného cloudu, a budú môcť kedykoľvek rozširovať podľa svojich potrieb infraštruktúru, ktorú budú mať k dispozícii.

Toto nové partnerstvo je rozšírením viac ako 14 ročnej spolupráce medzi oboma firmami a umožní ich zákazníkom oveľa rýchlejšie prejsť na hybridný cloud a využívať všetky jeho výhody, vrátane rýchleho a efektívneho nasadenia najmodernejších softvérových riešení v prostredí hybridného cloudu, s absolútnou flexibilitou reagujúcou na aktuálne potreby zákazníkov.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie IBM