Po hypotékach zlacneli aj spotrebné úvery

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vub

BRATISLAVA 10. mája (WBN/PR) – Slovákom sa blýska na lepšie časy. Úrokové sadzby sú výhodnejšie ako kedykoľvek predtým. A to nielen pri hypotékach, ale aj pri spotrebných úveroch.

Slováci si môžu dovoliť vyššie pôžičky za nižšie splátky

Spotrebné úvery získali od mája nový benefit v podobe nižších úrokov. 2% môže ušetriť každý, kto sa rozhodne pre VÚB pôžičku s odmenou. Vďaka tomu si môžete dopriať vyšší spotrebný úver a nižšie splátky hneď od začiatku splácania. Úverom s odmenou možno nahradiť aj viacero pôžičiek a zlúčiť ich do jednej s nižšími nákladmi, a to bez akéhokoľvek obmedzenia výšky či splatnosti úveru. Využiť ho môžete ako nový, aj existujúci klient banky.

Odmenu k pôžičke vo forme zľavy z úrokovej sadzby dostanete nielen na refinančnú, ale aj bezúčelovú pôžičku. Čo je dobrá správa pre všetkých, ktorí zvažujú kúpu finančne náročnejšieho spotrebného tovaru alebo plánujú menšie rekonštrukcie v byte či kúpu auta. Výhodou je, že nižšia úroková sadzba je garantovaná po celú dobu splácania pri súčasnej platnosti benefitu.

5 000 eur za 75 eur mesačne pre každého

Pôžičku s odmenou 5000 Eur na 96 mesiacov získate za 75 Eur mesačne.

Spotrebný úver s úrokom 7,90 % p.a.

Ak plánujete väčšiu investíciu, môžete si ju dopriať za mimoriadne výhodných podmienok. Pôžičku s odmenou 15 000 Eur a viac získa väčšina z vás s úrokom 7,90 % p.a..

Extra rýchlo aj bez papierovania

Cez internet banking a mobil banking vybavíte pôžičku s odmenou do 10 000 Eur doslova za pár minút a bez zbytočného papierovania. Zdržanie vám už dnes nehrozí ani v banke. Stačí vám štvrť hodinka vo VÚB a pri odchode z pobočky budete mať pôžičku na účte.

VÚB

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete. Je aktuálnou držiteľkou ocenenia Najlepšia banka na Slovensku od magazínov Global Finance a EMEA Finance ako aj ocenenia Banka s najlepšími službami privátneho bankovníctva na Slovensku od magazínu Euromoney. Svoje služby na Slovensku poskytuje prostredníctvom siete 196 retailových pobočiek, 26 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie VÚB Všeobecná úverová banka