Cetelem sa stal bankou!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Cetelem

BRATISLAVA 6. júla (WBN/PR) – Cetelem už poskytuje svoje produkty pod bankovou licenciou. V komunikácii bude naďalej využívať obchodnú značku Cetelem.

Došlo k cezhraničnému zlúčeniu spoločnosti CETELEM SLOVENSKO a.s., s jej jediným akcionárom BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE. Od 1. júla BNP Paribas na slovenskom trhu podniká ako BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky. Cezhraničným zlúčením spoločnosť CETELEM SLOVENSKO a.s. zanikla a všetky jej práva a povinnosti prebrala BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky.

Obchodná značka Cetelem bude naďalej garanciou vysoko kvalitných služieb, komplexných a konkurencieschopných finančných produktov, ktoré sú jednoduché, dostupné širokej verejnosti a zodpovedajú individuálnym potrebám. Vďaka zmene na banku, Cetelem v budúcnosti plánuje predstaviť ďalšie produkty a inovácie, ktoré prispejú k spokojnosti jej klientov.

Cetelem na Slovensku

Značka Cetelem má na Slovensku dlhoročnú tradíciu ako špecialista na spotrebiteľské financovanie. Od roku 2000 do konca júna 2016 poskytla Slovákom takmer 1,7 milióna úverov.

BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE

BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE je popredným poskytovateľom spotrebiteľských úverov vo Francúzsku a v Európe. Je súčasťou silnej bankovej skupiny BNP Paribas, ktorá pôsobí v 75 krajinách a zamestnáva 180 000 ľudí.

www.cetelem.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Cetelem