SPP: Získajte zľavu na elektrinu 30 % až do konca októbra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Spp

Bratislava, 2. september 2016 (WBN/PR) – Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP), predlžuje možnosť získať zľavu na elektrinu až do 30 % do konca októbra. Domácnosť s elektrickým vykurovaním môže vďaka nej ročne ušetriť viac ako 300 eur. Za tri mesiace využilo historicky najvyššiu zľavu spolu už pätnásť tisíc ľudí. Aj vďaka tomu je SPP pri zmene dodávateľa elektriny najčastejšou voľbou Slovákov.

Zákazníci zo segmentu domácností, ktorí sa rozhodnú pre odber plynu aj elektriny od SPP, získajú zľavu na elektrinu vo výške až do 30 %. Ak sa rozhodnú len pre odber elektriny, získajú zľavu až do 20 %. V oboch prípadoch SPP svojim zákazníkom garantuje dohodnutú cenu až do 31. decembra 2017. Aj po tomto termíne bude cena elektriny pre zákazníkov SPP výhodnejšia v porovnaní s tradičnými dodávateľmi. Navyše, ak sa zákazníci rozhodnú pre elektronickú faktúru SPP a inkaso, získajú zľavu 50 % zo stálej mesačnej platby obchodníka. Okrem toho majú možnosť zapojiť sa aj do súťaže o zapožičanie luxusného elektromobilu Tesla na víkend zadarmo. Dvadsať výhercov tiež získa 50-eurové poukážky na nákup elektroniky.

V roku 2016 sa SPP stal najväčším novým dodávateľom elektriny z pohľadu zákazníckeho portfólia. Ku dnešnému dňu spoločnosť dodáva elektrinu do takmer 125-tisíc odberných miest.

Príklad možných úspor s elektrinou od SPP:

Bežná domácnosť – D2 (ročná spotreba 2,2 MWh) – 62,6 €

Ohrev vody – D3 (ročná spotreba 2 MWh v nízkej, 2 MWh vo vysokej tarife) – 105,4 €

Vykurovanie – D5 (ročná spotreba 12 MWh v nízkej a 1 MWh vo vysokej tarife) – 334,4 €

Výpočet je len orientačný a vzťahuje sa na región stredného Slovenska.

Zákazníci SPP môžu aktuálnu ponuku využiť až do 31. októbra 2016. Podmienky uplatnenia zliav a podrobné informácie o produkte sú oddnes zverejnené na webovej stránke SPP www.letneiskrenie.sk. Potrebné informácie je možné získať aj na Zákazníckej linke SPP 0850 111 363 v pracovných dňoch o 7.00 do 20.00 h, prostredníctvom facebookového profilu Vaše SPP, Web chatu SPP, alebo v ktoromkoľvek Zákazníckom centre SPP.

Slovenský plynárenský priemysel, a.s. (SPP) je najväčším dodávateľom energií na Slovensku, ktorý v oblasti dodávky plynu priamo nadväzuje na 160-ročnú tradíciu slovenského plynárenstva a od roku 2012 úspešne pôsobí aj na trhu dodávky elektriny. SPP dodáva elektrinu už viac ako stodvadsať tisíc zákazníkom. Celkovo SPP zabezpečuje spoľahlivé dodávky energií a ďalších energetických služieb pre viac ako 1,3 milióna zákazníkov. Za dodržiavanie etických princípov pri podnikaní získal SPP v roku 2016 Veľkú cenu Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory. Od roku 2014 je vlastníkom 100 % akcií spoločnosti Slovenská republika, ktorá svoje akcionárske práva vykonáva prostredníctvom Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie SPP Slovenský plynárenský priemysel