Lindsay Lohan napľula návštevníkovi baru do tváre

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Lindsay Lohan
Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 11. januára (WebNoviny.sk) – Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan vraj opäť vyčíňala, tentoraz v jednom z manhattanských barov, kde rasisticky urážala člena personálu a napľula zákazníkovi do tváre. Informoval o tom americký portál Radar Online s odvolaním sa na niekoľko svedkov. Dvadsaťdeväťročná Lohan a jej sestra Ali v piatok 8. januára bez zakúpenia nápojov odišli na toalety, kde strávili približne dvadsať minút. Jeden z čašníkov ich preto požiadal, aby zariadenie opustili.

Podľa slov jedného zo svedkov sa následne Lohan začala správať agresívne a rasisticky ho urážať. „Každého zarazilo, keď začala rozprávať posmešným africkým prízvukom a opakovane sa ho pýtať, či je z Ghany,“ uviedol svedok. Návštevníci podniku preto sestry vyzvali, aby bar opustili. Krátko nato však Lohan údajne napľula jednému z nich do tváre. „V tej chvíli sa všetci v bare vzbúrili a začali kričať, aby obe odišli,“ dodal ďalší zdroj.

Podľa vyjadrení svedkov sa približne polhodinu po incidente jeden z herečkiných priateľov vrátil a pokúsil sa čašníka fyzicky napadnúť. Zákazníci muža chytili a privolali políciu. Čašník sa však rozhodol nepodať na neho trestné oznámenie. „Chcel som len, aby odišiel,“ dodal.

Lindsay Lohan

sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy – Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu.

Informácie pochádzajú z webstránok www.aceshowbiz.com, radaronline.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Lindsay Lohan