Televízia JOJ každý týždeň ponúkne kreatívne dopoludnie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
TV Joj
Relácia bude určená všetkým, ktorí sa chystajú stavať, rekonštruovať, opravovať, zariaďovať či zveľaďovať svoje domovy. Foto: Facebook/Postavíme-opravíme-zveľadíme

BRATISLAVA 1. apríla (WebNoviny.sk) – Televízia JOJ pripravila pre svojich divákov a diváčky kreatívne nedeľné dopoludnie.

Od 3. apríla štartujú na jej obrazovkách v premiére relácie Nová záhrada, obľúbená kuchárska šou 15. min. kuchár s Gabrielom Kocákom a tiež nová lifestyleová reality šou Postavíme, opravíme, zveľadíme, ktorou budú sprevádzať herečka a speváčka Lucia Siposová a skladateľ Richard Salay.

Relácia bude určená všetkým, ktorí sa chystajú stavať, rekonštruovať, opravovať, zariaďovať či zveľaďovať svoje domovy. „Každý týždeň ponúkneme divákom v piatich stálych rubrikách užitočné návody, remeselné postupy, ale aj rôzne tipy a triky odborníkov z oblasti stavebníctva, architektúry a bytového dizajnu.

Okrem toho ich každý týždeň pozveme na návštevu jedného objektu, bytu, domu či kaštieľa, ktorý je niečím výnimočný a môže byť pre nich skvelou inšpiráciou,” povedala pre agentúru SITA vedúca PR a hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová.

Novinku plánuje televízia vysielať každú nedeľu od 11:10.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie TV JOJ