Princovia William a Harry prídu na nakrúcanie Star Wars

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Princ harry
Princ Harry Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 18. apríla (WebNoviny.sk) – Britský princ William a jeho brat Harry navštívia v utorok 19. februára filmové štúdiá Pinewood, kde sa nakrúca ôsma epizóda sci-fi ságy Hviezdne vojny – Star Wars: Episode VIII. Zástupcovia Kensingtonského paláca o tom dnes informovali prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Kráľovskú návštevu bude po štúdiách sprevádzať predstaviteľka Rey zo snímky Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Daisy Ridley, pričom sa s nimi stretnú aj s režisér ôsmej časti Rian Johnson a herec Mark Hamill, ktorý si vo vesmírnej ságe zahral Luka Skywalkera. Princovia sa počas návštevy zúčastnia aj na produkčných workshopoch a tvorcovia im z filmu predstavia špeciálnu ukážku.

Ôsmy film zo série

Star Wars

začali v londýnskych štúdiách Pinewood nakrúcať vo februári a premiéru by mal mať 15. decembra 2017. V snímke si okrem Hamilla a Ridley svoje role zopakujú Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie a Andy Serkis.

Herecké obsadenie dopĺňajú Kelly Marie Tran, Laura Dern a Benicio Del Toro. O réžiu sa postará Rian Johnson a producentmi budú Kathleen Kennedy a Ram Bergman. Ako výkonní producenti sa pod snímku podpíšu J. J. Abrams, ktorý režíroval snímku Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Jason McGatlin a Tom Karnowski.

Informácie pochádzajú z webstránky www.bbc.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Princ HarryPrinc William