Novú sériu Sherlocka by mali začať vysielať koncom roka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Novú sériu Sherlocka by mali začať vysielať koncom roka
Nakrúcanie dlho spomaľovala predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh, Benedicta Cumberbatcha (vpravo) a Martina Freemana. Foto: facebook.com/Sherlock.BBCW

BRATISLAVA 28. apríla (WebNoviny.sk) – Štvrtá sezóna kriminálneho seriálu Sherlock (2010) by sa mohla dostať na televízne obrazovky koncom roka. Prezradil to herec Martin Freeman, ktorý stvárňuje Johna Watsona. „V súčasnosti nakrúcame, pričom tri nové diely budú mať, podľa môjho názoru, premiéru v období Vianoc,“ vyhlásil 44-ročný herec v televíznej šou írskeho komika Grahama Nortona. Novú sériu Sherlocka začali nakrúcať začiatkom mesiaca, oficiálny termín premiéry však zatiaľ neoznámili.

Seriál Sherlock

, ktorého tvorcami sú Steven Moffat a Mark Gatiss, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári 2014, tento rok v januári sa na obrazovky dostal špeciál s podnázvom The Abominable Bride. Nakrúcanie dlho spomaľovala predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh, Benedicta Cumberbatcha (Holmes) a spomínaného Martina Freemana. Seriál predvlani získal sedem cien Primetime Emmy vrátane trofejí pre Cumberbatcha a Freemana a taktiež pre Moffata v kategórii Najlepší scenár miniseriálu, televízneho filmu alebo dramatického špeciálu.

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Freeman