AMPER 2016 otvorí nové obzory na poli elektrotechniky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
žiarovka svetlo elektrina
Ilustračné foto. pixabay.com

Desiatky technologických odborov a prednášok, stovky vystavovateľov a expozícií, tisíce obchodných stretnutí, desiatky tisíc návštevníkov a exponátov. Aj takto sa dajú stručne zhrnúť základné atribúty, ktoré každým rokom opakovane potvrdzujú najväčšiu udalosť na poli elektrotechniky, elektroniky, automatizácie, komunikácie, osvetlenia a zabezpečenia v stredoeurópskom regióne – veľtrh AMPER. Pripravovaný 24. ročník tohto sviatku všetkých odborníkov, obchodníkov a profesionálov v odbore, sa bude konať od 15. do 18. marca 2016 v moderných halách P, F a V brnenského výstaviska.

Manažéri a obchodníci sa už mnohokrát osobne presvedčili, že veľtrh AMPER znamená vynikajúcu príležitosť pre nadväzovanie nových obchodných vzťahov s potenciálnymi zákazníkmi či dodávateľmi. V rámci veľtrhu sa možno stretnúť nielen s tradičnými špičkami v odbore, ale tiež so začínajúcimi firmami, ktoré prinášajú novinky a rozširujú tak oblasť elektroniky a elektrotechniky o zaujímavé exponáty a poznatky. Odborníci v ňom zase vidia príležitosť sa ďalej vzdelávať alebo prednášať, a to vďaka bohatému sprievodnému programu, ktorého súčasťou je aj viac ako 100 hodín odborných konferencií na aktuálne témy z odboru. Ak patríte aj Vy medzi odborníkov či obchodníkov v elektrotechnike, nemali by ste chýbať na veľtrhu AMPER 2016, ktorý Vám ako na striebornom podnose naservíruje príležitosť osloviť presne tie cieľové skupiny, na ktorých stojí Vaše podnikanie. Takáto príležitosť sa nebude opakovať viackrát ako raz za rok.

Veľtrhu AMPER je nielen miestom, kde sa prelína ponuka s dopytom po tovaroch a službách v odbore, ale aj vstupnou bránou mladých začínajúcich firiem do vyšších obchodných kruhov, rovnako ako príhodnou zámienkou dôležitých spoločenských stretnutí. To je samozrejme ďalší dôležitý argument, prečo mať svoju vlastnú firemnú expozíciu na veľtrhu AMPER. Pre nadchádzajúci ročník pripravujú organizátori zo spoločnosti Terinvest tradičné služby pre vystavovateľov a návštevníkov. Ani tento rok nebude chýbať súťaž o najprestížnejší a najprínosnejší exponát veľtrhu Zlatý AMPER. Vystavovatelia sa už teraz môžu prihlásiť so svojimi produktmi do súťaže a uchádzať sa o túto významnú cenu alebo čestné uznanie od hodnotiteľskej komisie, ktorá je zložená z popredných odborníkov v oblasti elektrotechniky a elektroniky. Tak ako každý rok, bude aj v roku 2016 pripravený bohatý sprievodný program, ktorý bude prebiehať po celú dobu konania veľtrhu. To najnovšie z odboru budú prezentovať i samotní vystavovatelia vo svojich expozíciách.

Predchádzajúci ročník veľtrhu navštívilo 44 500 návštevníkov, ktorí zhliadli expozície 600 firiem na výstavnej ploche pokrývajúcu takmer 30 tisíc m2. Aj zahraničné firmy pravidelne nachádzajú svoje mieste na veľtrhu, ktorý tento rok privítal 124 zahraničných vystavovateľov z 21 štátov. Medzi najviac zastúpené krajiny patrilo Slovensko, Nemecko, Poľsko, Rakúsko a Švajčiarsko. Možno predpokladať, že aj 24. ročník veľtrhu nebude výnimkou a potvrdí tak štatút jednotky medzi veľtrhmi elektrotechniky a elektroniky v strednej Európe. Aktuálne informácie vzťahujúce sa k prípravám veľtrhu je možné sledovať na webových stránkach www.amper.cz, kde taktiež nájdete informácie o súčasných cenách za prenájom výstavnej plochy a prihláškovú dokumentáciu veľtrhu.

Zastúpené odbory sú:

• Elektroenergetika – výroba, prenos a distribúcia elektrickej energie

• Vodiče a káble

• Elektroinštalačná technika a inteligentné elektroinštalácie

• Osvetľovacia technika

• Elektrotepelná technika

• Pohony, výkonová elektronika, napájacie sústavy

• Elektronické súčiastky a moduly

• OPTONIKA – optické a fotonické komponenty a zariadenia

• Meracia a skúšobná technika

• Automatizácia, riadenie a regulácia

• Zabezpečovacia technika

• Komunikačná technika

• Náradie, pomôcky a vybavenie

• Výrobné zariadenia a komponenty pre elektropriemysel

• Služby, média a inštitúcie

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia