Hiddink chce v FC Chelsea udržať Fábregasa a Rémyho

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas z FC Chelsea strieľa jediný gól tímu za chrbát brankárovi Schalke Ralfovi Faehrmannovi. Foto: SITA/AP

LONDÝN 30. decembra (WebNoviny.sk) – Staronový tréner anlického futbalového klubu FC Chelsea Guus Hiddink vyslovil želanie, aby počas januárového prestupového obdobia zostal celý tím pohromade. V ostatných dňoch sa totiž špekuluje o tom, že zo Stamford Bridge odíde dvojica hráčov Cesc Fábregas a Loic Rémy.

Až do konca sezóny potrebujeme všetkých hráčov, ktorí sú momentálne v mužstve. Chelsea je stále v situácii, keď sa potrebuje zlepšovať. Nebudem sa zaoberať fámami, nech prídu odkiaľkoľvek. Čo sa týka Fábregasa, denne prichádza na tréning vysmiaty a ja som rád, že ani u ostatných hráčov nevidím zamračené tváre,“ cituje portál fourfourtwo.com slová 69-ročného Holanďana.

Hiddink prezradil, že by v januári chcel mužstvo posilniť na niekoľkých postoch. „Potrebujeme mať každý pozíciu zdvojenú. Máme niekoľko zranených hráčov. Zatiaľ nechcem v predstihu hovoriť o príchodoch. Prestupové okno je otvorené dokorán a my v klube to vítame,“ doplnil bývalý kormidelník Holandska, Ruska, Austrálie, Turecka či Kórejskej republiky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Cesc FábregasGuus Hiddink
Firmy a inštitúcie FC Chelsea