Gyömbér má zlomený palec na ruke, odletel do Nemecka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Gyomber
AS Rím predstavil svoju novú posilu Norberta Gyömbéra. Foto: facebook.com/officialasroma

RÍM 30. decembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér si na utorkovom prvom povianočnom tréningu svojho talianskeho dočasného zamestnávateľa AS Rím pri kĺzačke zlomil palec na pravej ruke.

„Bolelo ma to, po tréningu som absolvoval vyšetrenia. Ukázali, že ide o zlomeninu, možno aj poškodené väzivá. V tomto kalendárnom roku som mal problémy s členkom, teraz palec. Dúfam, že som si vyčerpal všetku smolu a v roku 2016 budem zdravotne v poriadku,“ uviedol 23-ročný defenzívny univerzál na internetovej stránke svojej zastupiteľskej agentúry csm-agency.sk.

Rodák z Revúcej, ktorý v rímskom AS hosťuje z druholigovej Catanie Calcio, v stredu o 18.00 h odletel do nemeckého Hamburgu, kde ešte večer toho istého dňa podstúpi operáciu. „Jeden z našich lekárov je Nemec, disponuje skúsenosťami s takýmito zraneniami. Pozná stav mojej zdravotnej indispozície, aby som mohol čím skôr zaberať, letíme do Hamburgu. Vo štvrtok by som už mal byť naspäť v Ríme. Palec budem mať asi v dlahe, v piatok 1. januára by som mal opäť trénovať,“ doplnil na csm-agency.sk Gyömbér.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Norbert Gyömbér