Slovenský futbalový talent je na odchode z Fortuna ligy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jaroslav Mihalík
Dvadsaťjedenročný Jaroslav Mihalík patrí k najväčším talentom na slovenskej futbalovej scéne. Napriek mladému veku strelil v najvyššej slovenskej súťaži už 24 gólov. Foto: SITA/Milo Fabian

PRAHA 13. januára (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Jaroslav Mihalík prestúpi z MŠK Žilina do českého prvoligového klubu Slavia Praha. Krídelník v Edene podpíše zmluvu do 30. júna 2019. Transfer sa skompletizuje, keď úspešne absolvuje lekársku prehliadku.

„Chcel som sa posunúť ďalej, urobiť krok vpred. Verím, že Slavia bude správna voľba. Konkurencie sa nebojím, chcem hrať, preto idem do Prahy. Pri spoločnom rozhovore s predstaviteľmi klubu sme sa zhodli, že naším zámerom je dostať Slaviu tam, kde bola predtým. Je to výzva,“ uviedol Mihalík na oficiálnej internetovej stránke svojho nového zamestnávateľa.

„Je to mladý talentovaný hráč tímu SR ´21´, ktorý svoje kvality a strelecký potenciál už viac než tri roky potvrdzuje v A-mužstve Žiliny. Veríme, že po úspešnej zdravotnej prehliadke sa rýchlo zapracuje,“ dodal generálny riaditeľ „zošívaných“ David Trunda. Dvadsaťjedenročný Mihalík stihol v najvyššej slovenskej súťaži nastrieľať dva tucty gólov.

„Prestup Jara Mihalíka zo Žiliny do Slavie Praha je na dobrej ceste. V utorok sa dohodli kluby aj Jaro so Slaviou. V najbližších dvoch dňoch by mal šikovný futbalista absolvovať zdravotnú prehliadku. Ak to dopadne dobre, Jaro by mal podpísať zmluvu do 30. júna 2019,“ potvrdil Juraj Vengloš, majiteľ zastupiteľskej CSM-Agency, a dodal : „O Jara mali eminentný záujem aj Turci, no myslím si, že Slavia je najlepšia voľba. Klub sa vracia na popredné pozície a pražský tím je dobrou medzistanicou na prestup do ešte väčšieho klubu.“

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Juraj Vengloš
Firmy a inštitúcie MŠK ŽilinaSK Slavia Praha