Fanúšikovia vinia Škrtela za prehru, chcú jeho hlavu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin Škrtel
Martin Škrtel v A-mužstve z Anfieldu nastúpil prvýkrát od decembrového zranenia. Foto: SITA/AP

SOUTHAMPTON 21. marca (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový obranca v službách anglického FC Liverpool Martin Škrtel sa po nedeľňajšom zápase tamojšej najvyššej súťaže Premier League na pôde FC Southampton (2:3) stal terčom kritiky vlastných fanúšikov.

Liverpool viedol v Southamptone po prvom polčase 2:0. Tréner LFC Jürgen Klopp poslal Škrtela na trávnik na druhý polčas. Skúsený slovenský obranca, ktorý v A-mužstve z Anfieldu nastúpil prvýkrát od decembrového zranenia, po štyroch minútach na ihrisku zavinil pokutový kop a inkasoval žltú kartu. Domáci útočník Sadio Mané však nevyužil ponúknutú možnosť znížiť na priebežných 1:2. „Svätcom“ sa napokon tromi presnými zásahmi podarilo zvrátiť priebeh duelu vo svoj prospech.

Priaznivci „The Reds“ po stretnutí označili 31-ročného rodáka z Handlovej za hlavného vinníka prehry a na sociálnych sieťach sa spustila silná kampaň voči kapitánovi slovenskej reprezentácie. Viacerí zo sympatizantov Liverpoolu sa dokonca vyslovili za to, aby klub v lete Slováka predal.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jürgen KloppMartin Škrtel
Firmy a inštitúcie FC Liverpool