Záverečné kolo Fortuna ligy sa bude hrať netradične v piatok

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Fortuna liga
Únia ligových klubov a UFA Sports Slovakia dospeli k dohode s TV Dajto zo skupiny Markíza, ktorá bude vysielať priame prenosy z Fortuna ligy od 8. kola. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 22. apríla (WebNoviny.sk) – Únia ligových klubov (ÚLK) ako riadiaci orgán najvyššej slovenskej futbalovej súťaže pristúpil k dvom zmenám v termínovej listine Fortuna ligy 2015/2016. Keďže finálový zápas Slovnaft Cupu ŠK Slovan Bratislava – AS Trenčín je na programe v piatok 29. apríla o 20.30 h, tieto dva kluby odohrajú svoje stretnutia 30. kola Fortuna ligy až v pondelok 2. mája, pôvodne mali byť duely AS Trenčín – FC Spartak Trnava a MŠK Žilina – ŠK Slovan Bratislava v sobotu 30. apríla 2016.

Záverečné 33. kolo tohto ročníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže sa uskutoční netradične v piatok 20. mája 2016, teda o deň skôr v porovnaní s pôvodným plánom. „Prezídium Únie ligových klubov schválilo presun posledného 33. kola Fortuna ligy na piatok 20. mája z dôvodu žiadosti jedného z vysielateľov – RTVS, ale aj vzhľadom k termínovej kolízii so semifinálovými duelmi majstrovstiev sveta v hokeji v prípade sobotného termínu zápasov,“ vysvetlil zmenu pre portál fortunaliga.sk výkonný riaditeľ Únie ligových klubov Michal Mertinyák.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať