Real prišiel o Cristiana Ronalda. Nie je jasné, na ako dlho

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Cristiano Ronaldo
Daniele Bonera z Villerrealu v súboji s hviezdoou Realu Madrid Cristianom Ronaldom počas stredajšieho zápasu 34. kola Primera División, v ktorom 'biely balet' triumfoval 3:0. Madrid, 20. apríl 2016. Foto: SITA/AP

MADRID 22. apríla (WebNoviny.sk) – Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo bude nešpecifikovane dlhé obdobie chýbať španielskemu klubu Real Madrid pre zdravotnú indispozíciu.

Kanonier „bieleho baletu“ si poranil stehenný sval v stredajšom zápase tamojšej najvyššej súťaže Primera División proti FC Villarreal (3:0), piatkové vyšetrenia v univerzitnej nemocnici Sanitas La Moraleja v Madride odhalili natiahnutie svalu v pravej nohe. Kráľovský klub o tom informoval prostredníctvom vyhlásenia na svojom oficiálnom webe.

Sezóna španielskej Primera División vrcholí. Štyri kolá pred koncom zaostáva Real Madrid o bod za vedúcim duom FC Barcelona, Atlético Madrid. Real sa prebojoval aj do semifinále Ligy majstrov, v utorok na Madridčanov čaká prvý súboj s hráčmi Manchestru City v Anglicku. Cristiano Ronaldo je so 47 gólmi v 44 zápasoch najlepším strelcom Realu v tejto sezóne.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Cristiano Ronaldo
Firmy a inštitúcie Real Madrid