Vybrali slogan Slovenska na ME vo futbale, páči sa vám?

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Škrtel, Juraj Kucka, Tomáš Hubočan
Zľava: Hráči Slovenska Martin Škrtel, Juraj Kucka a Tomáš Hubočan počas futbalového zápasu C skupiny kvalifikácie na ME 2016 Slovensko - Španielsko. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

PARÍŽ 4. mája (WebNoviny.sk) – Futbaloví priaznivci slovenskej reprezentácie vybrali národnému mužstvu spod Tatier prostredníctvom hlasovania slogan pre tohtoročné majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna – 10. júla).

Hlasovací formulár bol k dispozícii v sekcii pre fanúšikov na oficiálnom webe podujatia, priaznivci každej z 24 účastníckych krajín kontinentálneho šampionátu mohli do pondelka 2. mája voliť z tria hesiel.

Víťaznými návrhmi pokryjú oficiálne tímové autobusy účastníkov ME, na tom slovenskom bude nápis „Jeden národ, jedno srdce, jeden sen!“. Pre Slovensko boli k dispozícii aj slogany „Jedna lopta, jedna vášeň, jeden tím. Víťazíme spoločne“ a „Za národ, za tím, spolu za víťazstvami“.

Slovensko sa na ME predstaví v základnej B-skupine spoločne s Walesom („Draci povstanú“), Ruskom („Jeden za všetkých a všetci za jedného!“) a Anglickom („Jeden tím, jeden sen“).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Slovenská futbalová reprezentácia