Trenčan Schet oslávil titul haváriou pod vplyvom alkoholu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Mitchell Schet
Hráč AS Trenčín Mitchell Schet (vľavo) sa raduje s fanúšikmi z vítazstva mužstva vo Fortuna lige v sezóne 2015/2016 po príchode do Trenčína. Foto: SITA/Tomáš Somr

TRENČÍN 10. mája (WebNoviny.sk) – Holandský futbalista v službách AS Trenčín Mitchell Schet nebude na oslavy po obhajobe slovenského majstrovského titulu spomínať len v dobrom. Trenčania v nedeľu víťazstvom na pôde ŠK Slovan Bratislava (4:0) spečatili zisk celkového prvenstva vo Fortuna lige 2015/2016, následne sa pobrali oslavovať veľký úspech.

Dvadsaťosemročný Schet, potužený alkoholom, si v pondelok nadránom sadol za volant a havaroval na križovatke medzi Trenčianskou Turnou a Trenčianskymi Stankovcami, referuje web nastrencin.sme.sk.

Schet vošiel z vedľajšej cesty do jazdnej dráhy vodičovi idúcemu po hlavnej ceste. Pri nehode došlo k ľahkým zraneniam Scheta a aj trojice v druhom vozidle. Celkovú škodu na vozidlách odhadli na 11 600 eur. Obaja vodiči sa podľa nastrencin.sme.sk podrobili dychovej skúške, Schet za volantom Mercedesu nafúkal 1,38 promile alkoholu v krvi. „Vodičovi Mercedesu dopravní policajti zadržali na mieste vodičský preukaz. Dopravná nehoda je naďalej v štádiu vyšetrovania,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie AS Trenčín