Ronaldo porazil esá Barcelony, najlepším trénerom Simeone

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Cristiano Ronaldo dostal Zlatú kopačku
Cristiano Ronaldo strelil v sezóne 2013/2014 rovnako ako Luis Suárez 31 gólov Foto: SITA/AP

MADRID 13. mája (WebNoviny.sk) – Podľa fanúšikov športového denníka Marca na facebooku je Cristiano Ronaldo najužitočnejším hráčom najvyššej futbalovej súťaže v Španielsku. Za portugalským kanonierom Realu Madrid skončili v kategórii MVP dve najväčšie esá FC Barcelona – Argentínčan Lionel Messi a Uruguajčan Luis Suárez. Do hlasovania sa zapojilo 1,2 milióna ľudí zo 191 krajín sveta. Ronaldo podľa priaznivcov Marcy ovládol hneď dve kategórie – najlepší futbalista a najlepší útočník. Víťaz dostal ocenenie Marca Facebook Football Award, ktoré udelili vôbec prvýkrát.

V kategórii najlepší tréner triumfoval Diego Simeone z Atlética Madrid pred Luisom Enriquem z FC Barcelona a Garcíom Toralom, ktorý momentálne vedie Villarreal. Za najlepšieho stredopoliara fanúšikovia Marcy na facebooku zvolili Chorváta v službách Realu Madrid Luku Modriča, na postoch brankára a obrancu triumfovali jeho spoluhráči Keylor Navas a Marcelo Júnior. Medzi brankármi boli vo finálovej trojke aj Claudio Bravo (FC Barcelona) a Jan Oblak (Atlético Madrid), medzi obrancami zasa Diego Godín (Atlético Madrid) a Gerard Piqué (FC Barcelona). Informovala o tom Marca.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Claudio BravoCristiano RonaldoDiego GodinDiego SimeoneGerard PiquéKeylor NavasLionel MessiLuis SuárezRonaldo