Legenda ostáva ešte rok v Chelsea. Terry podpísal zmluvu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
John Terry
John Terry Foto: SITA

LONDÝN 18. mája (WebNoviny.sk) – Spoločný príbeh londýnskeho futbalového klubu FC Chelsea a anglického obrancu Johna Terryho bude pokračovať minimálne dvanásť mesiacov. Opora zadných radov a dlhoročný kapitán „The Blues“ podpísal s vedením Chelsea nový kontrakt na jednu sezónu. Informoval o tom oficiálny web tohto londýnskeho účastníka Premier League.

„Som nadšený z podpisu novej zmluvy. Každý vie, že som skrz-naskrz Chelsea. Teším sa na novú sezónu pod vedením nového kormidelníka a verím, že bude pre nás úspešná,“ vyhlásil 78-násobný anglický reprezentant, ktorý odohral za FC Chelsea od začiatku svojej profesionálnej kariéry v roku 1998 celkovo 703 súťažných stretnutí. Po skončení tohtoročných majstrovstiev Európy vo Francúzsku (10. júna – 10. júla) zasadne na lavičku Chelsea kouč talianskej reprezentácie Antonio Conte.

Tridsaťpäťročný stopér Terry získal s Chelsea prakticky všetky klubové trofeje – triumfoval v Lige majstrov, Európskej lige, štyrikrát v Premier League, päťkrát v Anglickom pohári FA Cup-e a tri razy v Ligovom pohári. V uplynulej sezóne nastúpil v Premier League na 24 zápasov Londýnčanov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Antonio conteJohn Terry
Firmy a inštitúcie FC Chelsea