Škrtel pripustil, že možno bola chyba prestúpiť do Turecka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Martin Škrtel
Martin Škrtel Foto: facebook.com/SkrtelOfficialFanpage

ISTANBUL 19. júla (WebNoviny.sk) – Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel pripustil, že nedávny prestup z anglického FC Liverpool do tureckého veľkoklubu Fenerbahce Istanbul možno nebol správnym krokom.

V „krajine polmesiaca“ došlo v noci z piatka na sobotu k pokusu o štátny prevrat a celkovo v Turecku vládne už dlhší čas nestabilná politická situácia.

Nebudem klamať, myšlienky boli všelijaké a prešlo mi hlavou aj to. Ešte stále tu nemám rodinu, o to intenzívnejšie ma prepadli rôzne pocity. Naozaj to nebolo nič príjemné sedieť v hotelovej izbe a pozerať sa na to, ako sa pár metrov od vás odohráva dráma. Samozrejme, všetci mi volali a každého som upokojoval, že je všetko v poriadku,“ vyhlásil 31-ročný rodák z Handlovej pre portál pluska.sk.

Škrtel prezradil, že zatiaľ je pri Bospore sám, no v Istanbule chce žiť aj s rodinou. „Len čo mi nájdu vlastné ubytovanie, chcem, aby za mnou prišli. Určite chcem, aby sme boli spolu. Od klubu mám svojho šoféra, ktorý ma všade vozí, takže sa spolieham na to, že on vie, čo robí. Zatiaľ ani nemám čas chodiť niekam v Istanbule. Možno sa mi to podarí neskôr, keď príde za mnou rodina. Ale určite budeme opatrní,“ doplnil Martin Škrtel, ktorý v Liverpoole strávil viac ako osem rokov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Martin Škrtel
Firmy a inštitúcie Fenerbahce Istanbul