Dinamo Bukurešť chce Adama Nemca, v hre je aj II. bundesliga

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Adam Nemec
Adam Nemec vždy ide do zápasu s tým, aby strelil gól. Foto: SITA/AP

BUKUREŠŤ 19. júla (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant a účastník nedávnych ME vo Francúzsku Adam Nemec by mohol pokračovať vo svojej kariére v drese rumunského klubu FC Dinamo Bukurešť.

Referuje o tom viacero rumunských zdrojov – vrátane webu periodika Gazeta Sporturilor a portálu fanatik.ro – napriek tomu, že kluboví predstavitelia dosiaľ meno nepotvrdili. „Rokujeme s hráčom, ktorý sa zúčastnil na majstrovstvách Európy. Veci sa momentálne trochu skomplikovali. Nie je to Rumun,“ vyhlásil športový riaditeľ FC Dinamo Ionel Danciulescu.

„Nevyhnutne potrebujeme útočníka. Rokujeme s dvomi zahraničnými hráčmi, sú veľmi kvalitní. Čakáme na odpoveď od jedného z nich; toho, ktorý sa zúčastnil na EURO 2016. Rokujeme s ním už tri týždne, nezávisí to len od nás,“ doplnil tréner Dinama a niekdajší rumunský reprezentant Ioan Andone.

Podľa spomenutých zdrojov sú v hre o Nemcove služby aj kluby z II. nemeckej bundesligy a tiež návrat na Slovensko. Presunu do Dinama Bukurešť údajne bránia najmä finančné požiadavky 30-ročného zakončovateľa.

Adam Nemec naposledy hrával za holandský Willem II Tilburg, momentálne je voľný hráč. V minulosti pôsobil aj v Žiline, Aue, Genku, Kaiserslauterne, Ingolstadte, Unione Berlín a New York City FC. Na svojom konte má 24 reprezentačných štartov a šesť gólov v drese s dvojkrížom na hrudi.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adam Nemec