Ševela vraj patrí medzi kandidátov na kouča Slavie Praha

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin Ševela
Tréner FK AS Trenčín Martin Ševela. Foto: Archívne, SITA/Milo Fabian

PRAHA 29. augusta (WebNoviny.sk) – Po pondelkovom odvolaní Dušana Uhrina ml. z funkcie trénera futbalistov SK Slavia Praha sa v zákulisí okamžite začalo špekulovať o jeho nástupcovi.

České médiá v tejto súvislosti spomínajú tri mená: Luboš Kozel (v súčasnosti vedie reprezentáciu ČR „18“), Radoslav Látal (bez angažmánu) a Martin Ševela (AS Trenčín). Rokovania s kandidátmi na uvoľnený post už vedie generálny riaditeľ Slavie Martin Krob.

Server iDnes.cz o Ševelovi uvádza, že jeho voľba by bola najprekvapujúcejšia. O koučovi úradujúceho slovenského majstra sa vraj v máji hovorilo v súvislosti s Plzňou a nedávno neviedli k úspechu „pytačky“ zo Slovana Bratislava.

„Na jednej strane mám ešte zmluvu, ale na druhú stranu je prirodzené, že po úspešných rokoch v Trenčíne je o mňa záujem. Dopočul som sa o interese zo Slovenska, Poľska i Česka. Potrebujem mať pre sebou výzvy. Uvidíme, čo bude ďalej,“ citoval nedávno sport.sk 40-ročného Ševelu, ktorý priviedol Trenčanov k dvom majstrovským titulom i triumfom v Slovenskom pohári.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin ŠevelaRadoslav Látal
Firmy a inštitúcie AS TrenčínSK Slavia Praha