Norbert Gyömbér má zlomenú nohu, mesiac si nezahrá

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Norbert Gyömbér
Útočník SSC Neapol Duvan Zapata (vľavo) v súboji so slovenským futbalistom Norbertom Gyömbérom počas stredajšieho zápasu Serie A, v ktorom 'partenopei' zvíťazili v Catanii 4:2. Foto: SITA/AP

RÍM 18. septembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér, ktorý v tejto sezóne hosťuje z AS Rím v tíme Delfino Pescara, nebude v najlepšom spomínať na sobotňajší duel 4. kola tamojšej najvyššej súťaže na ihrisku Lazia Rím (0:3).

Dvadsaťštyriročný rodák z Revúcej musel v 49. min nútene zísť z plochy rímskeho Olympijského štadióna pre zranenie lýtka. Kluboví lekári si najskôr mysleli, že modrina na Gyömbérovej nohe je iba výsledkom silného nakopnutia. Neskoršie vyšetrenia však odhalili zlomeninu lýtkovej kosti, pre ktorú bude Slovák pauzovať približne mesiac.

S určitosťou vynechá októbrové zápasy slovenského národného tímu proti Slovinsku (8. októbra v Ľubľane) a Škótsku (11. októbra v Trnave) v rámci kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Informáciu zverejnil portál rete8.it.

Video: Pescara prehrala na pôde Lazia Rím 0:3

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Norbert Gyömbér