Gyömbér bude k dispozícii po prestávke, hlásia Taliani

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Norbert Gyömbér
Norbert Gyömbér. Foto: SITA/Milo Fabian

PESCARA 4. novembra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér by sa po novembrovom asociačnom termíne FIFA mal dočkať svojho návratu na trávniky. Informuje o tom portál sport.repubblica.it. Gyömbér pauzuje už takmer sedem týždňov (od 17. septembra) pre zlomeninu lýtkovej kosti.

Dvadsaťštyriročný defenzívny univerzál, ktorý je z talianskeho AS Rím na hosťovaní v konkurenčnej Pescare, sa vážne zranil v stretnutí 4. kola najvyššej talianskej dlhodobej súťaže na trávniku Lazia Rím (3:0 pre Lazio). Vynechal sedem súbojov v Serie A a aj októbrové zápasy slovenského národného tímu v Slovinsku (0:1) a doma proti Škótsku (3:0) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska.

Pre túto zdravotnú indispozíciu nefiguruje v nominácii trénera SR Jána Kozáka na blížiaci sa kvalifikačný duel proti Litve (11. 11. o 20.45 h v Trnave) a prípravný zápas proti Rakúsku (15. 11. o 20.45 h vo Viedni). Na Pescaru čaká po asociačnom termíne súboj z kategórie najťažších – 19. novembra sa predstaví na ihrisku Juventusu Turín, úradujúceho talianskeho majstra a lídra Serie A 2016/2017.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Norbert Gyömbér