Gareth Bale počas zápasu Realu Madrid odišiel predčasne zo štadióna, trest ho neminie

Gareth Bale,
Hráč Realu Madrid Gareth Bale počas semifinále majstrovstiev sveta klubov FIFA. Foto: SITA/AP

MADRID 9. januára (WebNoviny.sk) – Waleský futbalista Gareth Bale môže od španielskeho zamestnávateľa Real Madrid očakávať finančnú pokutu.

Periodikum El Confidencial po víkendovom dueli „bieleho baletu“ so San Sebastiánom (0:2) uverejnilo fotografiu, ako 29-ročný rodák z Cardiffu opúšťa Štadión Santiaga Bernabéua už v 78. min stretnutia.

Predstavitelia klubu vyhodnotili správanie hráča ako porušenie interných pravidiel. Bale v predmetnom stretnutí nenastúpil, keďže od minulotýždňového duelu vo Villarreale (2:2) laboruje so zranením lýtka.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Viac k osobe Gareth Bale
Firmy a inštitúcie Real Madrid