GORILA.SK URBAN SPACE a NOVESTA spájajú sily!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Novesta

BRATISLAVA 29. septembra (WBN/PR) – Nebolo to tak dávno, čo v Bratislave na ulici SNP 30 v KC Dunaj vznikol úspešný projekt pozostávajúci z kombinácie kaviarne, kníhkupectva a urban obchodíku. Internetové kníhkupectvo gorila.sk tak do nášho hlavného mesta prinieslo koncept, ktorý by určite našiel svoje miesto aj v európskych a svetových metropolách.

Z Gorila.sk Urban Space-u sa však okrem miesta oddychu pri (naozaj) kvalitnej káve postupne stáva aj miesto, kde zoženiete exkluzívne výrobky, prevažne slovenských výrobcov a dizajnérov. Takým je aj Novesta, ktorej najnovšia kolekcia má svoje jediné zastúpenie v Bratislave práve tu.

Kolekciu STAR MASTER tu nájdete v 13 unisex farebných kombináciách. Tieto legendárne plátenky sa navrhujú a vyrábajú od A po Z na Slovensku, majú dokonale čistý dizajn, využívajú prírodné materiály, ktoré sú navyše „ecofriendly“. Poskytujú vysoký komfort najmä vďaka anatomicky tvarovanej vnútornej klenbe. Vašu špeciálnu pozornosť si určite zaslúži limitovaná jesenná medzikolekcia, kde dizajnéri Novesty použili materiály ako menčester či plsť.

Čo dodať, návštevu Gorila.sk Urban Space si určite nenechajte ujsť. Poteší Vás inšpirujúci priestor, milí ľudia, kvalitné služby a tovar. A ktovie, možno sa práve tu zamilujete do tenisiek Novesta, ktoré robia svet tenisiek už viac ako 80 rokov krajším.

Foto: Novesta
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať