Tomáš Tatar príde na MS v hokeji, ak bude zdravý

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tomáš Tatar
Foto: SITA/AP

DETROIT 4. marca (WebNoviny.sk) – Slovenskú hokejovú reprezentáciu by na májových majstrovstvách sveta v Rusku (6. – 22. 5.) mohol posilniť Tomáš Tatar.

Základná časť NHL sa skončí 10. apríla, a hoci 25-ročný útočník smeruje s Detroitom do play-off, v prípade skorého vyradenia nevylučuje svoj príchod. „Ak budem zdravý, iste. Nikdy som nemal problém reprezentovať Slovensko a inak to nie je ani teraz, tobôž po tom, čo sa skončil náš bojkot,“ vyjadril sa v rozhovore pre Plus jeden deň Tomáš Tatar.

Ľavý krídelník je s 37 bodmi (17+20) stále najproduktívnejším slovenským hráčom v súťaži. „Posledných päť zápasov to celkom šlo, bodoval som, ale inak musím konštatovať, že sa v tejto sezóne dosť trápim. Mal som vyššie ciele, najmä z hľadiska počtu gólov. Ale všetko sa to od seba odvíja. Nový tréner mi nedáva toľko priestoru na ľade, čo sa odzrkadľuje v štatistikách. Hrávam o päť minút na zápas menej. Tímu sa celkom darí a play-off by nám nemalo ujsť. Cieľom je prejsť cez 1. kolo,“ uviedol Tatar pre Plus jeden deň.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Tomáš Tatar
Firmy a inštitúcie Detroit Red Wings