Košičania sa posilnili, záujem majú aj o Ladislava Nagya

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
HC Košice
Košičania štartovali v Lige majstrov v oboch doterajších edíciách. V prvej skončil svoju púť už v základnej skupine, v druhej sa prebojoval do šestnásťfinále play-off. Foto: SITA/Radoslav Maťaš

KOŠICE 4. mája (WebNoviny.sk) – Vedenie slovenského hokejového klubu HC Košice pred novou sezónou angažovalo do svojho kádra dvojicu obrancov – Čecha Jiřího Vašíčka a Slováka Lukáša Matejku. Informuje o tom oficiálny web oceliarov.

Košičanov čaká začiatok letnej prípravy na nový ročník v pondelok 9. mája, celá prebehne v domácich podmienkach. „Vedenie klubu podpísalo zmluvy na novú sezónu s Radkom Deylom, Ivanom Jankovičom, Eduardom Šedivým, Marekom Bartánusom, Petrom Bartošom, Gabrielom Spilarom, Tiborom Vargom, Petrom Boltunom a Dávidom Šoltésom,“ uvádza sa na webe HC Košice.

Tridsaťpäťročný pardubický rodák Jiří Vašíček hral naposledy v českom extraligovom mužstve Mountfield Hradec Králové. O deväť rokov mladší Martinčan Matejka v minulej sezóne pôsobil v materskom MHC. „V tomto období sme podpísali základnú kostru mužstva, ktorá sa bude ešte do júla postupne dopĺňať. Otvorená je brankárska otázka. V jednaní sú Jirko Bicek a Adam Lapšanský. Boli by sme radi, keby sa nám podarilo angažovať Ladislava Nagya, ktorý už od nás dostal ponuku,“ prezradil generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Súčasný káder HC Košice

– zdroj oficiálny web HC Košice

obrancovia: Radek Deyl, Martin Dudáš, Ivan Jankovič, Lukáš Matejka, Branislav Pavúk, Eduard Šedivý, Jiří Vašíček

útočníci: Marek Bartánus, Peter Bartoš, Peter Boltun, Gabriel Spilar, Jakub Suja, Dávid Šoltés, Tibor Varga

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marek BartánusPeter Bartoš
Firmy a inštitúcie HC Košice