Hrôzostrašné zranenie hokejového rozhodcu, prišiel o prst

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Rozhodca
Foto: SITA/AP

TINGSRYD 19. augusta (WebNoviny.sk) – Predčasne a nešťastne sa pre jedného z čiarových rozhodcov skončil prípravný hokejový zápas medzi švédskymi účastníkmi druhej najvyššej súťaže Tingsrydom a Oskarshamnom.

Anton Starby sa v polovici prvej tretiny vyhýbal súboju na ľade naskočením na mantinel tak nešťastne, že pri tom prišiel o prst na ruke. Dostal sa mu medzi spoje na mantineli a keďže to urobil v rýchlosti, odsekol si ho. Nasledoval smutný obrázok, ako sa čiarový rozhodca zrútil na ľad, a kričal od bolesti. Informoval o tom Aftonbladet na svojom portáli.

Bola to tá najškaredšia vec, akú som videl. Kričal asi päť minút, kým mu nepodali sedatíva,“ povedal hlavný tréner Tingsrydu AIF Magnus Sundquist. Prst, ktorý zostal zakliesnený v mantineli, zvesil z neho až lekár domáceho tímu. „Niečo také sa stane možno v jednom z milióna prípadov. Bolo to strašidelné, všetci na neho v tejto chvíli myslíme,“ dodal Sundquist, ktorého cituje hokej.cz. Zápas sa dohral len s dvomi rozhodcami a v pokojnom tempe. Tingsryd zvíťazil 6:4.

Video si môžete pozrieť tu:

ZRANENIE ROZHODCU

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať