Rihanna zmenila termíny a miesta koncertov v Prahe a Viedni

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Rihanna
Speváčka Rihanna. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 19. februára (WebNoviny.sk) – Barbadoská speváčka Rihanna zmenila termíny a miesta konania viacerých koncertov v rámci pripravovaného svetového turné k novému albumu Anti (2016), pričom tieto zmeny sa týkajú aj vystúpení v Prahe a Viedni. Dvadsaťsedemročná interpretka presunula pražský koncert, ktorý sa mal pôvodne konať 26. júla v Eden Aréne, na 25. júla do O2 Arény. Rovnako vystúpenie vo Viedni, ktoré sa malo uskutočniť 10. augusta na Štadióne Ernsta Happela, sa nakoniec bude konať o deň skôr v Stadthalle. Zakúpené vstupenky na pôvodné termíny oboch koncertov nie sú platné a záujemcovia ich môžu vrátiť a následne si kúpiť nové lístky.

Rihanna taktiež presunula termíny úvodných ôsmich koncertov turné, ktoré malo odštartovať 26. februára v San Diegu. Dôvodom odkladu, ktorý sa týka aj vystúpení v San Jose, Phoenixe, Austine, Houstone, Dallase, New Orleans a Atlante, sú bližšie nešpecifikované produkčné problémy. Dvadsaťsedemročná interpretka tak turné odštartuje až 12. marca v Jacksonville na Floride, pričom spomínaných osem koncertov sa uskutoční v náhradných termínoch v máji.

Rihanna

, celým menom Robyn Rihanna Fenty, sa ako 16-ročná presťahovala z rodného Barbadosu do USA. Debutovala v roku 2005 albumom Music Of The Sun, s ktorým sa rovnako ako s ďalšími šiestimi štúdiovkami prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. Ten však po prvý raz dobyla až s albumom Unapologetic (2012). Tento úspech sa jej podarilo zopakovať aj so spomínanou novinkou Anti. K jej najväčším hitom patria skladby ako SOS, Umbrella (feat. Jay Z), Don’t Stop The Music, Take A Bow, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In The World), What’s My Name? (feat. Drake), S&M, We Found Love (feat. Calvin Harris), Where Have You Been, Diamonds a Stay (feat. Mikky Ekko). Je držiteľkou ôsmich cien Grammy, deviatich American Music Awards, vrátane Icon Award, dvoch BRIT Awards a desiatok ďalších ocenení. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Bojová loď (2012), To je koniec! (2013) a Annie (2014).

Informácie pochádzajú z webstránok www.billboard.com, www.ireport.cz, www.eventim.sk a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Rihanna