Sia zverejnila nový klip, opäť s tanečníčkou Maddie Ziegler

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Austrálska speváčka Sia
Foto: facebook.com/SiaMusic/photos

BRATISLAVA 21. marca (WebNoviny.sk) – Austrálska speváčka a skladateľka Sia zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Cheap Thrills.

V novinke vystupuje tanečníčka Maddie Ziegler, ktorá sa predstavila aj v hudobníčkiných predošlých klipoch k piesňam Chandelier, Elastic Heart a Big Girls Cry z albumu 1000 Forms of Fear (2014).

Na hlave má pre Siu charakteristickú čierno-bielu parochňu a tancuje s ďalšími dvoma tanečníkmi, ktorí majú rovnako upravené vlasy.

O réžiu sa postarala interpretka spolu s Austrálčanom Danielom Askillom. Nahrávka sa nachádza na interpretkinej najnovšej štúdiovke This Is Acting (2016).

Video: Sia – Cheap Thrills
Štyridsaťročná

Sia Kate Isobelle Furler

debutovala v roku 1997 albumom OnlySee, po ktorom nasledovali nahrávky Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010), spomínaný 1000 Forms Of Fear a najnovší This Is Acting. Speváčka často spolupracuje aj s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom na piesni Wild Ones. Pomáhala napísať niekoľko skladieb pre Christinu Aguileru alebo zložiť hit Diamonds speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom.

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.pitchfork.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Sia Kate Isobelle Furler