Kali počas Zlý Príklad Tour vezme fanúšikov do zákulisia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kali
Kaliho nový album opäť trhá rekordy. Foto: Michal Petrík

BRATISLAVA 24. marca (WebNoviny.sk) – Nie je tomu tak dávno, čo úspešný raper Kali zverejnil videoklip Zlý príklad, na ktorom so Separom a Matejom Strakom poukazujú na to, že všetci sú len ľudia a nikto sa občas nevyhne pochybeniu. Videoklip sa stal mimoriadne úspešným. Ani nie za tri týždne zaznamenal neuveriteľných viac ako 1 600 000 vzhliadnutí.

Po raketovom štarte singlu Zlý Príklad Bratislavčan vydal v polovici marca rovnomenný album, ktorý opäť trhá rekordy. Len za neuveriteľné dva dni predaja získal platinový album. Kali má našliapnuté na veľký úspech a teší sa z obrovskej podpory svojich fanúšikov. Táto priazeň sa pravdepodobne odrazí aj na jeho turné, ktoré odohrá v niekoľkých slovenských mestách.

„Pre mňa osobne je Zlý Príklad Tour najzaujímavejšie turné, aké som kedy zažil, pretože budeme mať po prvýkrát sprievodný program a každá z celkovo desiatich zastávok po slovenských mestách bude špecifická niečím iným. V niektorých mestách zatancuje Lady Mel, v ďalších sa pripoja Peter Bič Project, ktorí so mnou odohrajú určitú časť koncertu. V Prievidzi sa bude točiť diel HIP-HOP REALITY s Osťom a celé turné odmoderuje Majster N, ktorý s nami nemohol ísť turné NIKTO, takže som rád, že to teraz vyšlo. Počas celého turné sa úlohy predskokana zhostí Dawe White, ktorého by som chcel týmto spôsobom predstaviť a do budúcna s ním spolupracovať. Myslím, že je sa na čo tešiť. V týchto dňoch už pripravujeme a skúšame show, tiež točíme posledný klip albumu Zlý Príklad,“ prezradil Kali svoje pocity z pripravovaného turné.

Novinkou, súvisiacou s turné, je súťaž, ktorú Kali organizuje pre svojich verných fanúšikov. Na facebooku, na stránkach udalostí Turné Zlý príklad sa fanúšikovia môžu zapojiť do žrebovania o účasť na turné, a však z tej „druhej strany“. Výhercovia z každého mesta tak budú mať prístup do backstage koncertu. Uvidia ako to na koncertoch chodí z pohľadu účinkujúcich a tiež s Kalim strávia omnoho viac času.

Portál WebNoviny informovala Janka Marczellová/ Kali Records.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe KaliPeter Bič